Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Mehmet Bozyel Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cerrahi İmplant
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
m....p
Eşim kendisine tedavi oldu, önce diş eti ameliyatı yapıldı, sonrasında sekiz tane implant işlemi oldu, bunun dışında diş çekimi işlemlerimiz yapıldı, hala da tedavi sürecimiz devam ediyor. Kendisine gittiğimiz ilk günden itibaren son güne kadar ilgi ve alakalı bir şekilde davrandı, mesleği bakımından ve tedavisinden, herşeyinden çok memnun olduğumuzu söyleyebilirim.
s....e
Mehmet bey bana kaplama işlemi yapmıştı ve yaptığı işlem o kadar doğal ve güzel oldu ki diş etlerim hiçbir şekilde zarar görmedi. Kendisi diş hassasiyetimi bildiği için işlem esnasında anesteziyi gereğinden fazla verdi. Hastalarına karşı gerçekten çok hoşgörülü bir doktor, tedavi sürecim de sonlandı ama kendisi zaten kontrol için çağırıyor, hastalarına karşı inanılmaz ilgili bir doktor olduğunu söyleyebilirim.
m....m
Ben Mehmet Bey’in yıllardır hastasıyım, hatta ailece kendisine gidiyoruz. Bugüne kadar dolgu, kanal tedavisi, kaplama gibi bir çok işlem yaptırdım. Tecrübesi çok iyi, zaten Diyarbakır’da da bilinen bir doktor, hem insani yönü, hem ilgisi çok güzel, işinin ehli bir doktor olduğunu söyleyebilirim, dolayısıyla kendim İstanbul’da yaşadığım dönemde de dişle alakalı sorunlarım için kendisine giderdim, bana o güveni sağladı.
Çok kurumsal bir yer ve kendisi de profesyonel bir hekim.Çok memnunuz, herkese tavsiye ediyoruz kendisini.Benim alt üst çene dişlerimde tamamıyla çürüklerin alınması ve protez diş yapılması lazımdı. Alt üst çene komple protez diş yapıldı. Hiçbir sıkıntımız yok şu an.Hizmeti kusursuz bir insan, çok profesyonel, işini takip eden, iyi yapan, yaptığı işin üzerinde duran bir kişiliğe sahip.Kendisi gibi biriyle daha önce karşılaşmamıştım.
Mehmet Bey 20 yıldır benim diş doktorum, kendisiyle sürekli devam ediyoruz.Daha önce arkada 5 dişime protez yaptı, dolgu işlemlerimi yaptı.Bizimle çok iyi ilgileniyor, bilgilendiriyor.Güzel bir hizmet alıyoruz kendisinden.Herkese öneriyoruz.
Mehmet Bey ile tanıştığım için şanslıyım, iyi bir diş hekimi.Mesleğinde başarılı, hastalarına karşı çok duyarlı bir insandır.Ben implant yaptım.5 tane yapıldı.Rahat kullanıyorum dişlerimi.Kanal tedavisi, köprü işlemleri gibi tüm işlemleri yapıldı.Mehmet Bey işlemle ilgili bilgilendirme yapıp fikirlerini söylüyor ve yönlendiriyor.Hastalara öneririz kendisini.
Herşeyi ile çok memnunuz.Eskiden 20 sene önce kaplama yapılmış dişlerim vardı, devamlı gidiyorum.Arkada dişlerim küçültüldü, kaplama ve implant yapıldı.Rahat kullanabiliyorum şu an dişleri.Mehmet Bey çok iyidir, herşeyi anlatıyor, diş fırçalama konusunda bilgi veriyor.
Mehmet Bey'den memnunuz, yakınlarımıza da kendisini öneriyoruz. Diş eti protezi yaptırdım, diş ameliyatı oldum.Kanal tedavisi ,diş temizliği hepsi yapıldı.Mehmet Bey'in insancıl bir yapısı var. Hastasını memnun ediyor.Bütün tedavilerine başlamadan önce bilgilendiriyor.Sona kadar tedavinin ne kadar süreceğini anlatıp daha sonra işleme başlıyor.
Hastanın sağlığı ile ilgisi alakası mükemmel bir kişi .İletişimi de çok iyi.Bütün hastalara tavsiye ederim.Benim ön dişimin bir tanesi çekilmişti, boş dişime blok gref kök oluşumu yapıldı cerrahi operasyonla .3-4 ay sonra implant yapıldı ve 3-4 aydan sonra 4 tane zirkonyum yapıldı.Şu an görüntü ve sağlık açısından memnunum, tavsiye ederim Mehmet Bey'i.
sa...n
2014 yılında kanal tedavisi ve implant yaptım ilk günkü gibi kullanıyorum, insanlığı ve mesleği nin zirvesinde olduğunu onu gerçek tanıyan herkesin aynı kanı da olduğunu söyleyebilirim.
Mehmet Bozyel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Bozyel, Diş Hekimi. Size Mehmet Bozyel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Randevu, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Mehmet Bozyel adresi nerede?Mehmet Bozyel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ekinciler Caddesi Merve Apt No:25/2 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Bozyel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Bozyel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Bozyel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Bozyel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Bozyel hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Bozyel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Bozyel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Bozyel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Bozyel hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Mehmet Bozyel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.