1979 senesi İzmir doğumludur. 1998 senesinde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini 2004 senesinde tamamlamıştır.

2005 senesinde yine aynı üniversite bünyesinde uzmanlık eğitimini almaya başlamıştır ve 2011 senesinde İç Hastalıkları Uzmanı olmuştur. 2012 senesinde İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Gastroenteroloji ve Hepatoloji yandal eğitimine başlamış ve 2015 yılında uzman olmuştur.

2015 – 2017 seneleri arasında İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev almış olan Uzman Dr. Mehmet Camcı, mesleki çalışmalarına Eylül 2017’den beri Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi’nde devam etmektedir.

2018 başından beri hastalarını FONKSİYONEL TIP yaklaşımıyla tedavi etmektedir. Çalışmalarını Fonksiyonel Tıp üzerine yürütmektedir.

Uzm. Dr. Mehmet Camcı
Güvenevler Mah. Okan Merzeci Bulvarı No:530 Kuru Apt, Kat:2 D:1, Yenişehir, Mersin

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 16 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Gastroenteroloji Randevusu

Randevu +30 daha fazla

24 Saatlik Empedans ve pH Monitorizasyonu (Reflü Testi)

Bilgisayarlı Tomografi Kolonografisi

Duodenoskopi(Endoskopi)

Gastroenteroloji Randevusu

Konum: Uzm. Dr. Mehmet Camcı Fonksiyonel Tıp

Kızım ülseratif kolit hastası bu hastalığını teşhisi 3 sene oldu ve 3 senedir başka bir hastanede uygulanan tedavi süreci çok yanlış ve hatalı bir şekilde sürdürüldü ve kızım 3 senedir hiç bir yol kat edemedi tavsiye üzerine mehmet camcı beyle yollarımız kesişti ve yapılan tedavi sayesinde kızım 6 ayda kendini çok iyi hissetti ve kendine geldi

Konum: Uzm. Dr. Mehmet Camcı Fonksiyonel Tıp

Öncelikle şiddetle tavsiyesi ettiğimi belirtmek isterim. Mide karin ağrısı şişlik vb sikayetlerle gittiğim Mehmet Bey sayesinde hepsi sona erdi. Yorgunluğum sırt ağrılarım uykusuzlugum vb gibi diğer sikayetlerim de aynı şekilde sonlandı. Yıllarca defalarca endoskopi kolonoskopi oldum, tedaviler uygulandı fakat hep tekrar etti mide bagirsak sikayetlerim. Mehmet Bey in farklı yaklaşımı ile şu an iyiyim ve kendisine minnettarım. Çevreme hep tavsiye ediyorum burdan da ulasabildiklerime. Sağlıklı günler diliyorum.

Uzm. Dr. Mehmet Camcı

Çok teşekkür ederim... Sindirim sistemi sorunu olup da bunun yanında yorgunluğu, ağrısı, uyku problemi olan hasta sayısı çok. Bu hastamızda da bu yanlışlıkları birlikte düzeltmeye çalıştık, hala gidecek yolumuz var. Ama yolumuz yaklaşımın yolu... Sevgilerimle...

Konum: Uzm. Dr. Mehmet Camcı Randevu

Kolesterol değerim yarıya düştü. Kemik erimesi ilacı kullanmak zorunda kalmadım. Saglığıma özen gösterme bilinci kazandım. Tavsiyeleri sonucu kalıcı hastalıklardan kendimi korumayı öğrendim. Özgüvenim gelişti. Sağlıkla ilgili tavsiyeleri anlamlandırarak uymaya alıştım. İyi hissettiğim ve bilinçli yaşadığım için ölümden korkmuyorum.

Uzm. Dr. Mehmet Camcı

Teşekkür ederim... Sağlığınıza özen gösterdiğiniz sürece hasta olmadan, uzun bir yaşam süreceğinize emin olabilirsiniz...
Burada da şunu belirtmek isterim, herkesin kolesterolü düşmüyor, bazen hasta istediğimiz şeyleri yapamıyor, ki gerçekten zor olabilir bazı insanlar için; bazen de kişinin genetik zemini kolesterolün düşmesine engel oluyor. Her iki durumda da fonksiyonel yaklaşım yapsak da kolesterolü düşürücü ilaçlar başlamak gerekiyor. Lütfen gerektiğinde bu ilaçları kullanmaktan çekinmeyin... Kalp - damar hastalıklarının en büyük sebeplerinden biridir kolesterol. Kolesterol hücre zarlarımızın ana maddesidir. Ama herşeyin fazlasında olduğu gibi bunun da fazlası bize zarardır.

Konum: Uzm. Dr. Mehmet Camcı Fonksiyonel Tıp

Merhaba ben 45 yaşında biriyim 20 yaşımdan bu yana defalarca hastalandım okadar çok hasta oluyordum ki defalarca hastanede yattım öksürük kırizleri halsizlik eklem ağrısı acıktığım an elim ayağım titriyor şekerim düşüyordu karın ağrısı oluyordu günde 5-6 defa lavaboya gitmek zorunda kalıyordum midem sürekli ağrıyordu reflüm vardı yemekten sonra sürekli boğazım yanıyordu ve tahriş oluyordu bir yıl önce Mehmet beyle tanıştım tedavisini düzenli olarak uyguladım vermiş olduğu diyetlre uydum 17 kilo verdim şuan çok iyiyim bütün şikayetlerim geçti çok zinde hissediyorum kendimi.Benim gibi rahatsızlığı olanlar bence bir an önce Mehmet beyle tanışıp tedavi olsun.

Konum: Uzm. Dr. Mehmet Camcı Gastroenteroloji Randevusu

ben cronh hastasiyim 4 yildir ilac tedavisi goruyordum cronh icin kullanilan butun ilaclari kullandim fakat uzun sureli hicbir etki gormedim. Dr. Mehmet Camci hocam ile tanistim verdigi tedaviyi uyguladim son uc aydir sikayetlerim gecti guler yuzu ve tedavisi sayesinde psikolojim duzeldi herkesin gelmesi gereken bir doktor.

Konum: Uzm. Dr. Mehmet Camcı Randevu

Yıllardır devam eden sağlıksız beslenmemi değiştirdi.İrritabl barsak sendromumu doktorum sayesinde yendim.Kendini geliştiren,başarılı bir hekim.İyiki tanıdım

Konum: Uzm. Dr. Mehmet Camcı Gastroenteroloji Randevusu

Mehmet Beyle 4 ay kadar önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım. fibromiyalji, mide ve bağırsak problemleri, migren, vajinal akıntı, pms gibi şikayetlerim vardı. Gerekli tetkiklerden sonra önerdiği diyet ve tedaviye başladım. Çok kısa sürede tedavinin olumlu etkilerini görmeye başladım. Şu anda kendimi çok daha iyi hissediyorum; çünkü ağrılarım, mide ve bağırsak şikayetlerim neredeyse bitti. Ayrıca beslenmeye yönelik farkındalığım değişti. Bu süreçte Mehmet Bey'in motive edici ve profesyonel tavrı beni tedaviye daha dikkatli uymamı sağladı. Güler yüzlü ekibinin de payı tabi ki çok büyük. Düşünen herkese canı gönülden tavsiye ederim..

Konum: Uzm. Dr. Mehmet Camcı Fonksiyonel Tıp

Merhaba 12 yıldır RA hastasıyım bu süreçte kullanmadığım ilaçlar hiç bir şekilde tedavime cvp anlamıyordum yaşam kalitem çok düşüktü ve bu hastalığı kabul edip öyle yaşamam gerektiğini soylemislerdi ama ben bunu kabul etmek istemiyordum ve RA hastalığıni internetten araştırmaya başladım bunun beslenmeye bağlı olduğunu öğrendim.Sonra Mehmet camcı hocami bir arkadaşımın önerisiyle tanıdım.Fonksiyonel tedavi yöntemlerine başladık.Yaklasik 1 yıldır bu tedavideyim 8 yıldır kullandığım enbreli yaklaşık 3 aydır kullanmıyorum artık yaşam kalitem yükseldi daha enerjik uyanıyorum.hic bir hastalık kaderimz değildir. Bu süreçte bana destek veren Mehmet camcı hocama çok teşekkür ediyorum iyiki yollarımız siZinle kesişti.

Konum: Uzm. Dr. Mehmet Camcı Gastroenteroloji Randevusu

Benim can hocam ilk defa heyecanla umutla gittim bi hekime rahatsızlığım dolayısıyla kilo kaybım piskolojikmen beni üzüyordu tesadüf bi hastası sayesinde konuşurlarken duymuştum ben bu hekime gideceğim deyip kalkıp gittim herşey bir vesileymiş gerçekten kısa minnacık bi süreç şuan ama inanılmaz hoşgörülü umut aşılayan güzel bi insan artık biliyorum ki iki yol boyunca yaşadığım o sıkıntılı süreç geride kalacak iyi ki varsın güzel insan ve güzel ekibi sizi çokkkk….

Ü
Konum: Uzm. Dr. Mehmet Camcı Fonksiyonel Tıp

Kızımda haşimato ve çok yaygın sedef hastalığı vardı. Sedefin tedavisi için bir çok yöntem denedik ama en son ağır bağışıklık sistemini baskılayıcı ilaç önerdiklerinde arayışa girdik ve arkadaşımın tavsiyesi ile Mehmet hocamla tanıştık. İlk günden yaklaşımı iletişimi ve tavsiyelerinden çok memnun kaldık. Daha sonra bize önerdiği beslenme programını uygulamaya başladık ve yaklaşık 6-7 ay içinde Anti-TPO seviyesi düştü,sedef görünümünde belirgin azalma( nerdeyse yok denecek kadar) sedef kaynaklı kaşınmalarda son bulma oldu.Mehmet hocamı iyi ki tanımışız hem kızım hem biz beslenme adına çok değerli bilgiler öğrendik. Her şey için çok teşekkürler