Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
el...f
Telefon numarası doğrulandı
şu ana kadar gördüğüm alanında uzmanlaşmış en iyi hekim. riskli bir ameliyat olan göz ameliyatımı başarılı bir şekilde yaptı çok teşekkür ediyorum.sırf bu ameliyat için istanbuldan ıspartaya gitmek zorunda kaldım ama değdi bütün doktorların işini sadece para için değil MEHMET BEY GİBİ ÖZVERİLİ bir şekilde yapmasını diliyorum
se...n
Telefon numarası doğrulandı
Ben SEDA ZENGİN bence siz en iyi doktorsunuz benim gözümü iyileştirdiğiniz için TEŞEKKÜRLAR
Mehmet Cantürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Cantürk, Göz Hastalıkları.
Mehmet Cantürk adresi nerede?Mehmet Cantürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pirimehmet Mah. 1724 Sok.No:1 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Cantürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Cantürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Cantürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Cantürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Cantürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Cantürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Cantürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar