Doktor Muayenehanesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
5 doktora gittim değil çözmek anlamadılar bile fakat mehmet bey tek seferde teşhisi koydu ve verdiği ilaçta yıllardır çektiğim romatoid artridten kurtuldum kendisi alanında uzman kendini yetiştirmiş bir doktor teşekkür ediyorum kendisine
mu....
Hocam 5 ay oldu dız kapak tedavısını yapalı anamdan dogmus gıbıyım allah razı olsun allah sızklerı basımızdan eksık etmesın abdul mutalıp can cezayırden selamlar
Mehmet Cengiz Hacıevliyagil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Cengiz Hacıevliyagil, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Mehmet Cengiz Hacıevliyagil adresi nerede?Mehmet Cengiz Hacıevliyagil adresini belirtmedi. Mehmet Cengiz Hacıevliyagil yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Mehmet Cengiz Hacıevliyagil adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Cengiz Hacıevliyagil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Cengiz Hacıevliyagil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Cengiz Hacıevliyagil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Cengiz Hacıevliyagil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Cengiz Hacıevliyagil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Cengiz Hacıevliyagil hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Cengiz Hacıevliyagil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.