mi...r
Çetin Bey Kızımın bebeklikten beri doktoru müthiş bir ihtisası var ona çok güveniyorumhatta kardeşlerim ve kuzenimin de bebeklerinin doktoru oldu Te§ekkürler
me...l
Merhaba, ben tarih öğretmeniyim çetin bey'i özel doğum doktorum tavsiye etmişti ve ona hala teşekkür ederim gördüğümde. Kizim 3 yasinda doğduğundan itibaren her hastaliginda çetin bey uzmanliğinin ötesinde " şikayetiniz ne diye sorar 1 kelime söylersiniz o anlamistir bi bakmişsiniz tedavi olmuş " bilgi ve deneyim donanimi zengin ahlakli ve ilkeli bir doktor. Kizim hastalandiğinda çetin beyi bulamazsam doktir doktor geziyorum bugun oyle oldu çamlik hastanesinden ayrilmiş
se...n
çocuk doktoru üstüne başka doktor tanımam belki çetin beye çok güvendigim içindir bilmiyorum ama dalında on numara doktordur
Mehmet Çetin Karcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Çetin Karcı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Mehmet Çetin Karcı adresi nerede?Mehmet Çetin Karcı adresini belirtmedi. Mehmet Çetin Karcı yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Mehmet Çetin Karcı adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Çetin Karcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Çetin Karcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Çetin Karcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Çetin Karcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Çetin Karcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Çetin Karcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Çetin Karcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.