2013 yılında ise Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başlamış ve 2018 yılında 'Deneysel Periodontitis Oluşturulan Sıçanlarda Hidroksitirosol’ün Alveolar Kemik Yıkımı Ve Oksidatif Stres Parametrelerine Olan Etkisi’’ başlıklı uzmanlık tezi ile eğitimini tamamlayarak ‘’Uzman Doktor’’ ünvanını almıştır.
Mesleki İlgi Alanları:
-Diş eti hastalıklarının tedavisi
-Diş eti çekilmelerinin, eksikliğinin tedavisi
-Diş eti estetiği ve düzenlemeleri
-Gülüş Tasarımı (Digital Smile Design)
-Kemik eksiliği ve düzenlenmesi
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
Periodontoloji Cerrahi
Subgingival Küretaj
Modern Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
İmplant
f.....
Gayet güler yüzlü ve işini severek yapan bir doktor tedaviye başlamadan önce detaylı bilgi vermesi size güven veriyor implant yapıldı olabilecek tüm iyi ve kötü yanları detaylı bir şekilde anlattı sizi geçiştirmeyen tüm sorularınıza nazikçe ve sabırla cevap veren işinde uzman kesinlikle tavsiye ederim
f...
Mehmet Cihan Bey'e tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Diş eti ve diş taşı tedavisi için gittim. Mehmet Cihan Bey, takdiri övgüyü hak eden, işini severek titizlikle yapan, saygılı, ilgili bir hekimdir. Herkese tavsiye ederim, memnun kalacaklarına inanıyorum.
i̇...n
Cihan bey çok kibar çok ilgili bi hekim diş eti iltihabıyla alakalı tedavim süresince çok memnun kaldım.
i̇...
Mehmet Cihan hocama diş çekimi ve temizligi ve de iplant icin gittim iğneden cok korkmama rağmen kendi gibi elide çok nahif narin bir o kadarda mutevazi en önemlisi işinin çok ehli bir hoca ile tanıştım ve de çok memnun kaldimiplantim cok basarili geçti .
ilgisi alakası sohbeti ve sonrasında da takip ve ilgilenmesi çok güzeldi kendinizi özel hissediyorsunuz
Sevdiklerimi eşimi dostumu yonlendirir oldum.
n...
Doktoruma diş muayenesi ve diş temizliği için başvurdum. Bu süreçte 2 tane implant yaptırdım. Bütün süreçte, her açıdan çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
n....s
Genel bakım için gittim. İmplant yaptırdım. Hiçbir sorun yaşamadım. Her şey istediğim seviyede ilerledi. Tavsiye üzerine başvurdum. Bilgili bir uzman. Konuşması çok güzel ve sonuç odaklı ilerliyor. Çok memnun kaldım.
e....b
20lik dişim vesilesiyle tanıştığım Cihan hocamla ailem hatta çevremdekilerde tedavilerini tamamladılar. Hasta psikolojisinden anlayan hassas yaklaşımı titiz çalışması takdire şayan
si...r
Mehmet Cihan hocamıza tavsiye üzerine gittim. 7 tane implant yaptırdım.Dişlerimden oldukça memnunum. Alanında uzman oldukça profesyonel İlgi ve alakası harika bir süreçti. Artık diş hekimimizi bulduk İyiki hocamız var diyorum..
ni...y
diş etimde kanama vardı tedavi sürecimiz güzel geçti memnun kaldım
b...
Başka bir diş doktoru beni Mehmet Bey'e derinlemesine diş temizletmek üzere yönlendirdi. Çok memnun kaldım. Uzun süredir devam eden diş hassasiyetim azaldı. Bazı dişlerim güçsüz ve ince ince sallanıyordu, bu problemlerim kesildi. Derinlemesine diş taşlarım vardı, hiçbiri kalmadı. Çok memnun kaldım Mehmet Cihan Hoca'dan.
Mehmet Cihan Şengün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Cihan Şengün, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Mehmet Cihan Şengün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Periodontoloji Randevusu, Normal Randevu, Diş Eti Ameliyatı, İmplant, Küretaj, Diş Eti Estetiği, Diş Estetiği, Cep Derinliği Azaltma, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri.
Mehmet Cihan Şengün adresi nerede?Mehmet Cihan Şengün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi No:246e Körfez Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Cihan Şengün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Cihan Şengün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Cihan Şengün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Cihan Şengün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Cihan Şengün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Cihan Şengün tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Cihan Şengün hakkında ne düşünüyor?Toplam 231 hasta / danışan, Mehmet Cihan Şengün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.