Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Çok nitelikli, saygılı ve iyi kalpli oluşu herhalinden belli olan bir insan. Hekimliği ise oldukça başarılı ancak bu kadar iyi olur. Ensemde beliren büyük bir yağ bezesi için mhrs randevu sisteminden tamamen tesadüfen kendisine başvurdum. Tanı ve tedavi aşamasıyla ilgili çok açıklayıcı bir bilgilendirme yaptı ve uygulamaya koyduk.Ameliyat günün uygun olup olmadığını bile sordu. Tetkiklerden tutunda ameliyat organizasyonuna kadar gerçekten çok şaşırtıcı şekilde hızlı bi süreç oldu. Burada Menemen devlet hastanesinin çok iyi organize olmasını da söylemeden geçemiyeceğim. Ameliyat sırasında ve sonrasında elle tutulur hiç bir zorluk yaşamadım ağrısız sızısız bir süreç oldu. Özetle Kusursuz bir operasyon geçirdim doktorumuzun sayesinde ve minnettarım.

Annemin safra kesesi için gün beklerken fenalasması üzerine acilde hiç bir şey bulamayıp cerrahımıza gidince şıp diye iltihaplanma tanısı koyup yatırdı sağolsun. 3 ay sonrasında da ameliyat yaptı. kapalı diye girdi ancak safra taşlaştığı için açık ameliyata dönüp 3,5 saatlik bir operasyon geçirdi. Şükür çok iyi şimdi.
Açıklayıcı ve ilgili bir doktor tavsiye diyorum.

C

2003 yılında,acilde tespit edilen 0.9.mm.tasli safra kesesi ameliyatı icin görüştüm.Bana herseyi acikca anlattı,ve kapali yöntem ile ameliyatım gerçekleşti.Ozaman 62 yasında olmam hasabiyle,bana bazan abi,bazan amca diye hitab etti.Yaklasimi sevgi dolu idi,riya yoktu.Yillar sonra guatir rahatsizligi olan esimi götürdüğümde,ilgilendi,bizi yönlendirdi,aynı saygı ve muhabbeti gösterdi.Sagol sevgili doktorum,iyiki varsın.Rabbim seni korusun.

Profili düzenle veya yönet