Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’den mezun olduktan sonra aynı yıl Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı’nda asistanlık eğitimine başladım.2006 yılında Fizyoloji ABD’dan ayrıldım ve 2007 yılına kadar Eskişehir’de özel bir poliklinikte pratisyen hekim olarak çalıştım yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi ABD’da başladığım asistanlık eğitimini 2012 yılında tamamladım.Mardin Devlet Hastanesi ve Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde yılları arasında uzman hekim olarak çalıştım. Eskişehir’de iki yıl serbest olarak çalıştım. İzmir'de bulunan muayenehanemde mesleki faaliyetimi sürdürmekteyim.

Uzm.Dr Mehmet Çolak Muayenehanesi
Kültür Mahallesi Meksika Sokak Yayla Apt. No:3 B Blok D:3 Alsancak, Konak, İzmir

Nakit, Kredi kartı

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu +12 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Cümle Tamamlama Testi

Denver Gelişim Tarama Testi

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Konum: Uzm.Dr Mehmet Çolak Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Mehmet beye tavsiye üzerine gittik.iyiki gitmişiz.cocugumuz ve bizimle iletişimi mükemmel.istedigi tetkikler sayesinde dikkatimizden kaçanları farkettik.en onemliside çocuğumuzun ona duyduğu güven .bizim yaptiramadigimiz şeyleri doktorun bir söylemesi ile yapıyor.

Konum: Uzm.Dr Mehmet Çolak Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Oğlumun opsesif bozukluğu için gittik mehmet beyin tavsiyelerine uyduk ilaçları düzenli kullandık şuan durumu iyi .ilk gittiğimizde oğlumun lgs sınavına bir ay vardı ve kaygı bozukluğu sebebiyle sınava giremiyecegini düşünmüştüm. Mehmet beyin verdiği ilaçlar sayesinde sınava girdi ve sinavi çok güzel geçti.

Konum: Uzm.Dr Mehmet Çolak Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Atopik otizm süphesi ile doktor beyle görüsme sağlamistik kendisinin sakin tavrı sayesinde bütün korkularimizdan kurtulduk . O kadar net ve anlaşılır açıklamalariyla aslında böyle bir süphenin dahi olmadigini anladik . Temkinli olmak için bize önerdigi seyleri yaptik ve fazlasiyla olumlu geri dönüsler aldik . Gercekten çocugumuzla olan iletisimi cok guzelde cocuklarin dilinden anlayan bir doktor .

Konum: Uzm.Dr Mehmet Çolak Muayenehanesi Normal Randevu

Doktor beye oglumda dehb oldugunu dusunerek basvurdum aklimdaki butun sorulari detaylica cevapladi iyi bir doktor

Konum: Uzm.Dr Mehmet Çolak Muayenehanesi Randevu

1.5 yas kızimin gec konusmasiyla alakalı gittik,memnun kaldık

Konum: Uzm.Dr Mehmet Çolak Muayenehanesi Diğer

Yaklaşık 2 seneden fazladır danışanıyız ve kızımız da gayet olumlu bir etkisi var kendisine çook teşekkür ederiz herzman en doğru şekilde biz ebeveynlere yardımcı olmaya çalışıyor

Konum: başka bir yer Diğer

Oğlumun dikkat dağınıklığı için görüştük.Güler yüzlü iletişimi çok iyi bir doktor

U
Konum: Uzm.Dr Mehmet Çolak Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

3 yıldır ikizlerim icin kendisi ile danışan danisman ilişkimiz istikrarlı bir şekilde devam ediyor ne zaman arasam ulasabiliyorum.okul ile ilgili bir sorunumuzda okulla irtibata giriyor her türlü soruma tatmin edici cevaplar veriyor. Çocuklarım da ayrıca çok seviyor. Çocuklarım emin ellerde

Konum: Uzm.Dr Mehmet Çolak Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Ergen Kızımız için gittik.Sosyal uyum problemi ve odaklanamama sorunu vardı.Dr.bey iyice dinleyip anladıktan sonra tedavimize başladı ve kızım ciddi bir ilerleme kat etti.Aylardır terapiye gidiyorduk ve ilerleme kat edememiştik ilaç tedavisi sonrası kızım mutlu olmaya ve odaklanmaya başladı kendini daha iyi ifade edebiliyor artık.Ayrica terapistimizi de değiştirdik.İkili bir tedavi sürecimiz var.Umarim daha iyi olur kızımız.Dr.beye çok teşekkür ederiz.

Ö
Konum: Uzm.Dr Mehmet Çolak Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

11yaşındaki oğlumuzun Mehmet abisi 1. Sınıfta tanıdık kendisini çok teşekkür ediyoruz ilgisine. Bu sefer bilgisayar oyunları ve korkuları için yardımcı oldu bize oğlum daha çıktığında kendini mutlu ve huzurlu hissediyordu. Teşekkürler Mehmet Çolak