Çiftlikköy Mah. MEÜ Çiftlikköy Kampüsü, Yenişehir
an...l
Slm ben iş kazası spiral kesici ile başparmağımı kopardım ambulansla sevk sonucu sinirlerim tamir edildi umudum yoktu ama mehmet çolak hocamdan allah razı olsun Anamurda ortapediye takip ettir dediler bugün 58 gün çok şükür iyiyim şimdilik Allah razı olsun tekrardan
e....
Mehmet beye diz ağrım için gittim. El ile muayene edip kıkırdak zedelenmesi var egzersizle geçer dedi. Birkaç egzersiz hareketi gösterdi bunları yapmam gerektiğini söyledi. Bende tamam deyip spor salonuna gittiğimi koşu bandında yürüyüş ve koşu yapıp yapmayacağımı sordum. Yürüyüş ve koşu yapabirsin dedi. Yürüyüş ve koşu sonrası diz kapağım şişti ağrım dahada fazlalaştı.Özel muayene olmasına rağmen hiç memnun kalmadım ve farklı bir doktora gittim. Farklı doktora muayene olup MR ve Röntgen sonucumda Diskoid Lateral Menisküs teşhisi konuldu. Mehmet bey detaylı muayene etmedi bu yüzden farklı doktor arayışlarına girdim memnun kalmadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
pa...p
19.08.2014 Tarihinde parmağımın ucu kopmuştu... İlk gittiğim hastanede doktor, parmağımın dikilmesi durumunda %3 ihtimali olduğunu söyledi.Bir ihtimal bile olsa denemeye karar verdik.M.E.Ü Hastanesine sevk edildim. Burad Doç.Dr. Mehmet Çolak'la tanıştık. Ben %3 ihtimalle gelmişken mehmet bey bana parmağımın dikilerek avucumun içine gömülüp buradan beslenmesi dahilinde tutabileceğini ve bununda %50 ihtimali olduğunu söyledi. Ailemle beraraber endişeli ve umutlu bir sürece girdik. Aslında parmak ucu için verdiğim bu çaba çoğu insan tarafıdan gereksiz görülürken Mehmet Bey'in tavrı hiç bu yönde değildi. Parmağımın olması için elinden geleni yaptı... Parmak ucundan da öte kaznılması gereken bütün bir parmak hassasiyeti sergiledi. Ufak bir parçaya bile sergilediği bu hassasiyet doktorumun işine ne kadar önem verdiğini gösteriyordu. Tedavi boyunca Doktorum'un imkanları sonuna kadar kullanması ameliyatlar sonrası ümitvar tavrı ve olumlu üslubu beni daha da umutlandırmış ve moralimi yükseltmişti... Zorlu bir tedavi sürecinden sonra parmağım tuttu ucundaki az bi kısmı kurudu 5 aydan bu yana parmağım yeni parmak görünümü almak için şekilleniyor ve hala da şekillenmeye devam ediyor . Diğer parmağımla çok az bi fark var. Ve ben sol işaret parmağıma ve avucumdaki ize baktıkça, ögrendiğim şeyleri bir kez daha hatırlayacağım: Ümidin tükendiğini hissetsen bile asla ümitsiz olmamayı, < Herkes olmadı dese ameliyat masasında olsa bile olacağına inanmayı> verilen onca emeği zayi etmeyebir Allah'ın olduğunu ve de mehmet bey gibi iyi bir doktoru onon gayretli ekibini. Allah onlardan razı olsun. Rabbim ellerinizle nice umutları yesrtmeyi ve kazanacağınız nice yüreklerin vefa borcu hissettiği bi Hekim olmayı nasip etsin.
Mehmet Çolak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Çolak, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mehmet Çolak adresi nerede?Mehmet Çolak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çiftlikköy Mah. MEÜ Çiftlikköy Kampüsü Yenişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Çolak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Çolak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Çolak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Çolak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Çolak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Çolak hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Çolak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yenişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yenişehir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yenişehir bölgesinde PTT kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları