Uzm. Kl. Psk. Mehmet Dalkıran,

Dokuz Eylül Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans
İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans
Pozitif Algı'da danışan kabulüne devam etmektedir.

POZİTİF ALGI
Mehmetçik mahallesi zübeyde hanım caddesi kamber apartmanı no:128 pamukkale-denizli, Pamukkale, Denizli

Nakit

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +39 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +40 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Mehmetçik mahallesi zübeyde hanım caddesi kamber apartmanı no:128 pamukkale-denizli, Denizli

Konum: POZİTİF ALGI Aile Danışmanlığı

Daha iyisini daha önce görmedim de bulamadım da iyiki hayatımıza dokundu iyiki

Telefon numarası doğrulandı

Mehmet Bey'den oldukça memnun kaldım. Hem ergen terapisi için hem de kendim için gitmiştim. Kızımın sıkıntısına çözüm ürettik ve şu an uzmanımızın verdiği tavsiyeleri uyguluyoruz. Kendim için ise sıkıntılarıma çözüm ürettik, çok memnun kaldım.

Telefon numarası doğrulandı

Aile içi sorunlar için başvurdum. İnternetteki yorumlara dayanarak gittim. 4 - 5 yıldır kendisi ile devam ediyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Mehmet Bey ile çok yol katettik. Hayata karşı bakış açımı değiştirdi. Sorunlar üzerinde durmuyorum. Özgüvenim yerime geldi ve mutluyum. Pozitif birey oldum. Sorunlarla nasıl başa çıkacağımıda öğretti. Kendimi huzurlu hissediyorum. Baya memnunum. Çoğu insana tavsiye ettim. Onlarda kendisinden çok memnun.

Telefon numarası doğrulandı

Uzmanıma bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Kendimi eve kapatmıştım, depresyonda gibiydim. İnsanlarla iletişimi kestim, kendimi.
Haftada bir seanslarımız oldu. Mehmet Bey bana ne yapmam gerektiğini, yaptıklarımın beni ve karşıdakileri ilgilendiren konuları açıklığa kavuşturdu. Yaşadığım sıkıntılarda bana ait olan payların olduğunu keşfettik. Sorun sadece insanlarda değilmiş. Konuşmak, fikir almak, fikir alışverişi yapmak çok iyi geldi özellikle hocanın bana karşı olan tavrı çok hoşuma gitti. Tavsiye ediyorum.

L
Telefon numarası doğrulandı

Mide rahatsızlıklarım vardı. Kalp krizi geçiriyormuş gibi hissediyordum. Doktora gittim, panik atak başlangıcı olabilir dediler. Bu sebepten dolayı kendisine başvurdum. 8-9 seans gittim, olumlu sonuçlar aldım. Kalp krizi geçiriyormuş hissinde kurtuldum. Bunları sayesinde atlattım. İş içinde birkaç arkadaş terapi alıyoruz. Mehmet Bey'den memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım. Bana her konuda yardımcı oldu. Çocuğum konuşamıyordu. Konuşunca da harfleri çıkartamıyordu ve karıştırıyordu. Bu sebepten dolayı görüştük. 3 seansta bu durumu çözdü. Artık çocuğum rahat konuşuyor.

R
Konum: POZİTİF ALGI Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Merhabalar Mehmet bey ile 4.randevumuzu yaptik,gerçekten işinde çok başarılı bir psikolog.Tamamen bakış açımı değiştiriyor kendimi tanımama yardım ediyor.Akademik dil ile yaptığı yorumlar ruhunuza iyi gelecek,sizi rahatlatacak.Kesinlikle Mehmet bey ike terapileri ihtiyacı olan herkese öneririm. Sakinliği ve yaklaşımı değerli bir insan.Ben seanslara devam edicem çoğu sıkıntımın çocukluktan kalma olduğunu anladım .Çocukluk yaşantısı ne çok önemliymiş bunu anlamış oldum.

Konum: POZİTİF ALGI Bireysel Terapi

Kendisinden yaklaşık 2 Yıldır terapi görüyorum.panik atak okb hastasıyım çocukluğumdan beri.Bence insanın hayattaki en büyük şansı,alanında böylesine profesyonel,böylesine başarılı bir uzmanla tanışmak olmalı..Benim tüm bakış açımı değiştirdi kendisi.en sıkışmış dönemlerimde hep yanımdaydı.krizi nasıl ustaca yönetebileceğimi öğretti.Asla geçmeyecek dediğim ataklarımı ,sayesinde,sakin kalarak atlatmayı öğrendim.Değlşmez dediğim kalıplaşmış düşüncelerimin yerine,dönüşebilir düşünceler koyabilmeyi başardım.eskiden panik olduğum konuları sakin kalarak,nasıl çözebileceğimi kavradım.Benim için en zoru,kriz dönemlerini yönetebilmekdi,Artık yavaş yavaş bunu da aştığımı gözlemliyorum.Kendisine minnettarım.Anladım ki,şeffaf bir cam fanus değil bu hayat.önemli olan çözüm odaklı olmak..

Konum: POZİTİF ALGI Randevu

Zor bir dönemden geçiyordum.Kendisi, bana şemalarımla yüzleşme ve onların farkında olma imkanı tanıdı. Bu sayede, duygularımın ve davranışlarımın kökenini anlamaya başladım.Mehmet Hocanın rehberliği ve desteğiyle, şemalarımın hayatımı nasıl etkilediğini ve bunlarla nasıl başa çıkabileceğimi öğreniyorum.

Randevu doğrulandı
Konum: POZİTİF ALGI Randevu

Mehmet Bey den uzun zamandır danışmanlık alıyorum farkındalıklarımı artırarak hayattan zevk almamı sağladı hem iş hayatında hem de özel hayatım da daha mutluyum.

Konum: POZİTİF ALGI Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

İyi ki yollarımız kesişti hocamla. Onunla birlikte hayat kalitem arttı, kendimi ve dünyayı daha iyi anlar ve anlamlandırabilir oldum. Çözümsüz sandığım problemler onun rehberliğinde aşılabilir küçük patikalara dönüştü. Kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri oldu