Uzm. Kl. Psk.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Denizli 1 adres
Dokuz Eylül Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans
İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans
Pozitif Algı'da danışan kabulüne devam etmektedir.
Mehmetçik mahallesi zübeyde hanım caddesi kamber apartmanı no:128 pamukkale-denizli, Denizli
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Davranış Bozuklukları
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dil Terapisi
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Koçluk Hizmetleri
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
POZİTİF ALGI
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Regresyon Terapisi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
me...e
Daha iyisini daha önce görmedim de bulamadım da iyiki hayatımıza dokundu iyiki
m...
Mehmet Bey'den oldukça memnun kaldım. Hem ergen terapisi için hem de kendim için gitmiştim. Kızımın sıkıntısına çözüm ürettik ve şu an uzmanımızın verdiği tavsiyeleri uyguluyoruz. Kendim için ise sıkıntılarıma çözüm ürettik, çok memnun kaldım.
n....t
Aile içi sorunlar için başvurdum. İnternetteki yorumlara dayanarak gittim. 4 - 5 yıldır kendisi ile devam ediyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Mehmet Bey ile çok yol katettik. Hayata karşı bakış açımı değiştirdi. Sorunlar üzerinde durmuyorum. Özgüvenim yerime geldi ve mutluyum. Pozitif birey oldum. Sorunlarla nasıl başa çıkacağımıda öğretti. Kendimi huzurlu hissediyorum. Baya memnunum. Çoğu insana tavsiye ettim. Onlarda kendisinden çok memnun.
a...
Uzmanıma bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Kendimi eve kapatmıştım, depresyonda gibiydim. İnsanlarla iletişimi kestim, kendimi.
Haftada bir seanslarımız oldu. Mehmet Bey bana ne yapmam gerektiğini, yaptıklarımın beni ve karşıdakileri ilgilendiren konuları açıklığa kavuşturdu. Yaşadığım sıkıntılarda bana ait olan payların olduğunu keşfettik. Sorun sadece insanlarda değilmiş. Konuşmak, fikir almak, fikir alışverişi yapmak çok iyi geldi özellikle hocanın bana karşı olan tavrı çok hoşuma gitti. Tavsiye ediyorum.
l....ö
Mide rahatsızlıklarım vardı. Kalp krizi geçiriyormuş gibi hissediyordum. Doktora gittim, panik atak başlangıcı olabilir dediler. Bu sebepten dolayı kendisine başvurdum. 8-9 seans gittim, olumlu sonuçlar aldım. Kalp krizi geçiriyormuş hissinde kurtuldum. Bunları sayesinde atlattım. İş içinde birkaç arkadaş terapi alıyoruz. Mehmet Bey'den memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım. Bana her konuda yardımcı oldu. Çocuğum konuşamıyordu. Konuşunca da harfleri çıkartamıyordu ve karıştırıyordu. Bu sebepten dolayı görüştük. 3 seansta bu durumu çözdü. Artık çocuğum rahat konuşuyor.
re...n
Merhabalar Mehmet bey ile 4.randevumuzu yaptik,gerçekten işinde çok başarılı bir psikolog.Tamamen bakış açımı değiştiriyor kendimi tanımama yardım ediyor.Akademik dil ile yaptığı yorumlar ruhunuza iyi gelecek,sizi rahatlatacak.Kesinlikle Mehmet bey ike terapileri ihtiyacı olan herkese öneririm. Sakinliği ve yaklaşımı değerli bir insan.Ben seanslara devam edicem çoğu sıkıntımın çocukluktan kalma olduğunu anladım .Çocukluk yaşantısı ne çok önemliymiş bunu anlamış oldum.
n....p
Kendisinden yaklaşık 2 Yıldır terapi görüyorum.panik atak okb hastasıyım çocukluğumdan beri.Bence insanın hayattaki en büyük şansı,alanında böylesine profesyonel,böylesine başarılı bir uzmanla tanışmak olmalı..Benim tüm bakış açımı değiştirdi kendisi.en sıkışmış dönemlerimde hep yanımdaydı.krizi nasıl ustaca yönetebileceğimi öğretti.Asla geçmeyecek dediğim ataklarımı ,sayesinde,sakin kalarak atlatmayı öğrendim.Değlşmez dediğim kalıplaşmış düşüncelerimin yerine,dönüşebilir düşünceler koyabilmeyi başardım.eskiden panik olduğum konuları sakin kalarak,nasıl çözebileceğimi kavradım.Benim için en zoru,kriz dönemlerini yönetebilmekdi,Artık yavaş yavaş bunu da aştığımı gözlemliyorum.Kendisine minnettarım.Anladım ki,şeffaf bir cam fanus değil bu hayat.önemli olan çözüm odaklı olmak..
f.....
Zor bir dönemden geçiyordum.Kendisi, bana şemalarımla yüzleşme ve onların farkında olma imkanı tanıdı. Bu sayede, duygularımın ve davranışlarımın kökenini anlamaya başladım.Mehmet Hocanın rehberliği ve desteğiyle, şemalarımın hayatımı nasıl etkilediğini ve bunlarla nasıl başa çıkabileceğimi öğreniyorum.
n....t
Mehmet Bey den uzun zamandır danışmanlık alıyorum farkındalıklarımı artırarak hayattan zevk almamı sağladı hem iş hayatında hem de özel hayatım da daha mutluyum.
İyi ki yollarımız kesişti hocamla. Onunla birlikte hayat kalitem arttı, kendimi ve dünyayı daha iyi anlar ve anlamlandırabilir oldum. Çözümsüz sandığım problemler onun rehberliğinde aşılabilir küçük patikalara dönüştü. Kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri oldu
Mehmet Dalkıran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Dalkıran, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Mehmet Dalkıran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Mehmet Dalkıran adresi nerede?Mehmet Dalkıran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmetçik mahallesi zübeyde hanım caddesi kamber apartmanı no:128 pamukkale-denizli Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Dalkıran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mehmet Dalkıran uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mehmet Dalkıran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Dalkıran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mehmet Dalkıran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Dalkıran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Dalkıran hakkında ne düşünüyor?Toplam 80 hasta / danışan, Mehmet Dalkıran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar