20'lik Diş Çekimi
Mehmet Dedeoğlu Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Diş Dolgusu
Kanal Tedavisi
Köprü
Tam Diş Protezi
İmplant
bu...m
Eşimin yıllardır bildiği tanıdığı deneyimli işinde usta bir hekim. Bir kaç yıl önce iki dolgu yaptırmıştım şimdi ise kanal tedavi haftaya da dolgum yapılıcak hamile iken herkese güvenemedim korkmayan bir diş hekimi gerekli dendiğinde Mehmet Dedeoğlu gelir Çok çok memnunuz inşaAllah
hü...u
Tavsiye üzerine gitmiştik Mehmet hocama. Çok güzel ilgileniyor hastasıyla. Güler yüzlü bir doktor. Dolgu işlemi yaptırdım ve gayet güzel sonuç aldım. Sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
f....
Daha önce eşi gitmişti Mehmet hocama ve çok memnu kaldı yaptırdığı işlemlerden. O nedenle tercih ettim. Yaptırdığım bütün işlemlerimden çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ediyorum.
i̇...r
Bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. Esnaf olarak çok güzel ve sanatına çok düşkün bir hekim. İmplant işlemi yaptırdım ve çok memnun kaldım. Çok cana yakın bir doktor. insanlara tepeden bakan bir doktor değil. Gece bile aradığımda ulaşabiliyorum. Teşekkür ediyorum kendisine.
f....
Mehmet bey'den çok memnun kaldım. Yakın arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim kendisine ve tedavisi çok başarılıydı. Memnuniyetimden dolayı herkese tavsiye ediyorum.
i̇...i
Ailecek gittiğimiz bir doktor. Başka bir doktora gitmiyoruz çok memnun kaldığımız için. Eşim komple protez yaptırdı ve bende diş tedavisi işlemlerimi yaptırdım. çok kaliteli iş yapıyor. Çok memnun kaldım.
Kendisine ailecek gidiyoruz. Çok memnunuz Mehmet hocamdan. Komple ağız bakım'ım yapılmıştı. Yaptığı her tedavi çok memnun ediciydi. Yakınlarım da yaptırmış olduğu işlemden çok memnun kaldı.
di...z
Mehmet bey bütün hastalarına eşit derecede davranan bir doktor. Kendisine bir defa gittiğinizde ikinci gittiğinizde akrabanızmış gibi davranıyor. 3 tane implant işlemi yaptırdım ve hiç bir şikayetim olmadı. Herkese tavsiye ediyorum
a....
Hastasına karşı çok ilgili. Hastasını dinleyen ve işlemleri hakkında hastasını aydınlatan bir doktor. Şimdiye kadar yaptığı hiçbir tedavi için sorun yaşamadım. çok memnunuz hocamdan.
sa...n
Yıllardır gittiğimiz bir doktor. Süper bir doktor. implant,kanal tedavisi,dolgu yaptırdım ve çok memnun kaldım. Önce hastasını bilgilendiren ve işlemleri yapan bir doktor. Memnuniyetimden dolayı herkese tavsiye ediyorum.
Mehmet Dedeoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Dedeoğlu, Diş Hekimi. Size Mehmet Dedeoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Diş Dolgusu, Diş Beyazlatma, 20'lik Diş Çekimi, Tam Diş Protezi, Köprü, Kanal Tedavisi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Randevu.
Mehmet Dedeoğlu adresi nerede?Mehmet Dedeoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muratpaşa Mah. Kamil Caddesi No:24 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Dedeoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Dedeoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Dedeoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Dedeoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Dedeoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Dedeoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Dedeoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Dedeoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Mehmet Dedeoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri