Genel Cerrahi Randevusu
Proctoloji ve P. Sinus Hastalıkları Mikrocerrahi Yöntemleri
Robotik Cerrahi
Ameliyatsız Kilo Verme
s....z
On gun once safra kesesi ameliyati oldum.ikinci gun agrisiz sorunsuz ayaktaydim ve normal hayatima dondum.Op.Dr. Mehmet Deniz hocam daha once de kizimin kese ameliyatini yapmisti ve kendisine guvenimiz tamdi.Guleryuzlugu sicakligi ve sevecenligi yaninda ekibinin de ayni ozellikleri tasimasi tum endiselerimi alip goturdu.Sayin Op Dr.Mehmet Deniz ve ekibi Iyiki varsiniz.Sevgi Durmaz
Geçen hafta safra kesesi ameliyatı oldum. Başından sonuna kadar Mehmet bey ve tüm ekibi süreci rahat bir şekilde atlatmamı sağladılar. Çok ilgilerdi, süreç öncesinde ve sonrasında da sıkılmadan özveriyle tüm sorularıma cevap verdiler. Güler yüz ve ilgileri sayesinde korkuyla baktığım bu süreçten mutlu bir şekilde ayrıldım. Tüm ekibe teşekkür ediyorum ve kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
ne...t
Op. Dr. Mehmet Deniz hocamızı keşke daha önce tanısaydım. Tüp mide ameliyatı oldum ve kendisine minnettarım. Bana adeta yepyeni bir hayat sundu. Artık yüzüm fazlasıyla gülüyor ve en önemlisi çok mutluyum. Düşünen herkese gözü kapalı koşa koşa Mehmet Hocamıza gidin derim. Ne ağrı ne de sızı var. Eskisinden çok ama çok daha sağlıklıyım.
TEŞEKKÜRLER Op.Dr. Mehmet Deniz Hocam.
bd...g
3 ay önce Özel Sağlık Hastanesi'nde geçirmiş olduğum Tüp Mide Ameliyatı deneyimim gerçekten çok iyiydi. Sayesinde şu an yola -21 kg ile devam ediyorum ve gidişattan çok memnunum. Göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.
ne...n
TÜP mide Ameliyati oldum çok mutluyum çok güzel geçti hersey Dr Mehmet Deniz Hocamdan ekibinden çok memnum
mu...r
Kronik kalp ve Şeker hastasıyım Safra kesesi ile ilgili sorunumu çözecek doğru hekim buldum Mehmet Bey hekim olarak hastalaryla çok ilgili güvenilir hekim tavrıyla beni ameliyat olmama ikna etti . Mehmet Bey ve ekip arkadaşları sayesinde hayatta geri döndüm, kısa bir süre içinde ayağa kalktım.Mehmet Deniz ve Ekipine çok çok teşekkür ederim. Sağlığınız için en doğru seçim tavsiye ederim.
i̇....
Yaklaşık 1 yıl önce mide tüp ameliyatı oldum.Bu süreçte 45 kg.verdim.Dr Mehmet Deniz ve ekibinden çok memnun kaldım.Ameliyat esnasında çok ilgilendi.Fazla kilolarımdan kurtuldum,sağlığıma kavuştum.Mehmet bey ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Herkeze tavsiye ederim.
o.....
Doktor beyi önceden tanıyordum ve ona.her zaman güvenirim. 6. ay önce tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Ona ne kadar teşekkür etsem azdır. Benim hayatımı değiştirdi ve herkese tavsiye ediyorum.
tu...
Mehmet beyi yıllardır tanırım kendisi alanında çok başarılı bir hekimdir daha önce safra kesesi ameliyatı olmuştum ailemden bir çok kişide kendisine ameliyat olmuştu. 3 gün önce özel sağlık hastahanesinde tüp mide ameliyatı oldum. Ameliyat sürecim ve ameliyattan sonraki süreçte hem Mehmet bey hem asistanı Ebru hanım kendisine sevgiler(çok tatlıdır) ve diyetisyenimiz Çisil hanım çok yardımcı oldular hiç ameliyat olmamış gibiyim her şey yolunda gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir hekim tekrar olsam yine Mehmet Deniz hocam derim sevgiler..
k....
İki ay önce yutulabilir balon işlemi gerçekleştirdim ve iki ayda 8 kilo verdim. Bu süreçte hem doktorum Mehmet Deniz hem de diyetisyenim bana çok destek oldu. Samimi yaklaşımları ve tavırları çok güzeldi. Herkese tavsiye ediyorum. Her şey için çok teşekkür ederim:)
Mehmet Deniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Deniz, Genel Cerrahi, Metabolik Cerrahi. Size Mehmet Deniz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Metabolik Cerrahi, Diyabet Cerrahisi, Obezite Cerrahisi, Şeker Ameliyatı, Paratiroidektomi, Şeker Hastalığı Ameliyatı, Şeker Hastalığında Şeker Takibi, Tiroid Cerrahisi, Tiroid Kanseri Cerrahisi.
Mehmet Deniz adresi nerede?Mehmet Deniz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan mahallesi 1399 sok no :25 Konak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Deniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Deniz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Deniz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Deniz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Deniz hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Deniz ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Deniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Deniz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Deniz hakkında ne düşünüyor?Toplam 68 hasta / danışan, Mehmet Deniz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Deniz hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Deniz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Anadolu Sigorta, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar