Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
me...z
Telefon numarası doğrulandı
İlk bebek sahibi olmaya karar verdiğimizde doktorumuzla tanışmıştık. Gerekli testleri yaptırdık ve ardından bir ay geçtikten sonra hamile kalmıştım. Doktorum hamileliğimin ilk haftasından son haftasına kadar benimle oldukça güzel ilgilendi. 18 Haziran 2009 yılında da dünyalar güzeli bir kız çocuğum oldu. Güler yüzünü bizden eksik etmeyen doktoruma minnettarım. Şu anda çok yakın arkadaşım olan Sema'ya da tavsiye ettim. O da Ahmet Beye gidiyor. İnşallah yakında da Bora bebek doğacak. Doktoruma çok teşekkür ediyorum.
Mehmet Dinçel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Dinçel, Protetik Diş Tedavisi.
Mehmet Dinçel adresi nerede?Mehmet Dinçel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Dinçel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Dinçel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Dinçel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Dinçel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Dinçel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Dinçel hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Dinçel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar