Evde Fizyoterapi
Manipülasyon
Nörolojik Rehabilitasyon
Ortopedik Rehabilitasyon
Emin Eller Fizyoterapi ve Manuelterapi Danışmanlık Merkezi
2016 yılından bu yana çeşitli hastanelerdeki tecrübemizi fizyoterapi ve manuelterapi alanında artık sizlerle paylaşma vakti.
tü...
Bel boyun sırt diz ağrılarım ve donuk omuz rahatsızlığım için birçok tedavi denememe rağmen geçmeyen ağrılarımı mucizevi bir şekilde tedavi eden kıymetli Dr.Mehmet Emin Ak beye minnettarım. Manuel Terapi ve doktorumun değerli tavsiyelerini uygulayarak sağlığıma kavuştum herkese tavsiye ediyorum, kendisine göstermiş olduğu tüm destek, emek ve nezaketinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum.İyiki varsınız
f....m
Belden ayak bileğime vuran ağrılarım vardı.Uzun süreli yürüyemiyordum, oturamıyorum, yatamıyorum. Çok şiddetli ağrılarım ve ayağımda uyuşmalar vardı. 7-8aydır hiç bir iş yapamıyordum. Özelde ve devlet hastanesinde fizik tedavi gördüm fakat çok faydasını göremedim. Son olarak Emin Eller fizik tedaviye karar verdim şu an 4. Seansımdayım ve ağrılarım hafifledi.
bu...k
Mehmet Emin Bey ile kliniğinde görüştük, gayet rahat bir şekilde ulaşım sağladım, ayrıca temiz ve nezih bir yerdi.
Sol omzumda ve sırtımda oluşan ağrıdan dolayı gittim, şikayetlerimi anlattım, dikkatlice dinledi, manuel terapi uyguladı, evde kendi yapabileceğim fizik hareketleri gösterdi. 1 hafta gibi çok kısa sürede ağrılarımdan kurtuldum. Yaklaşımları ve ilgileri çok iyiydi.
i.....
Her seansa gelmek gün saydığım bir yer oldu, çok mutlu ve ağrısız ayrıldım. Ankarada fizyoterapist Mehmet emin ak hocam bel ağrısı boyun ağrısında yardımcı oldu.
k.....
Mehmet emin ak hocam manuelterapi seanları görüşüm. Farklı doktorlardan ameliyat dışında bir durumu kalmamış diye karşılık aldım. Umutsuz olarak Emineller Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine geldim. Boyun ağrım sıfıra indi ağrısız bir hayat sürmekteyim. Dediğim gibi beklemediğim halde, bir referans ile Emineller fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine geldim ve çok faydalandım diyebilirim. Kronik bel ve boyun ağrılarınız varsa size de tavsiye ederim kesinlikle. Mehmet Emin Bey çok ilgilendi ve boyun ağrıma çare oldu. Her zaman güvenle tercih edebilirsiniz.
ha...n
trafik kazası sonrası sağ asetabulum kırıgım vardı 1ay devlet hastanesınde fızık tedavi alamam rağmen hareket kısıtlılıklarım vardı ve bunların kalıcı oldugunu soylemişlerdi mehmet bey hiç bir zaman sen su hareketi yapamazsın demedı deneriz olmuyorsa alternatifi vardır her zaman herseyın dedı bız 2 haftada kalkmaz denen bacagı kaldırıp ustune birde 1 kilo agırlık koyduk dizim kırılmıyordu dızımı kırabılıyorum artık çok güler yüzlü cok cana yakın bir insan sadece fizik tedavi degil bir arkadas gibi moral veriyor dinliyor olumsuzluk hıc yok onun karakterınde
za...e
77 yaşında annemin başından büyükçe bir kitle alındı, ameliyat sonrası Kovid-19 bulaştı dolayısıyla uzun süre yatalak vaziyette kaldı. Doktoruyla konuştuğumda bize fizik tedavi önerdi. Evde fizik tedaviye başladığımızda annem sadece oturabiliyordu ve kendi fiziksel ihtiyaçlarını karşılamayacak durumdaydı. Yaklaşık olarak 20 gündür fizik tedavi hizmeti almaya başladık. Fizik tedavi ile beraber annem günden güne daha iyiye gidiyor ve bazı kişisel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Yardım alarak yürüyebilecek duruma geldi. Umuyor ve diliyorum ki en kısa sürede yürüyebilecek duruma gelir. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
k.....
Mehmet hocama geldimde o kadar kötüydüm ki iki adım atıp yürüyemiyordum geceleri ağrıdan uyku uyuyamaz hale gelmiştim. Çok şükür on seas sonunda sağlığıma tekrar kavuştum. Ellerine sağlık. Tabiki gönül rahatlığıyla tedaviye gelebilirsiniz.
Eşimin omzu kırılmıştı. Eli şişmişti. Ne yapmamız gerekiyor diye sorunca fizyoterapi önerdiler. Hastanelere gidemediği için evde fizik tedavi alma kararı aldık. Fizyoterapist Mehmet Emin Ak beyi komşumuz tavsiye etti. İlk hafta sonucunda sağ kolu iyileşmeye başladı. Yürüteç ile yürümeye başladı. Terapi sonucunda evde rahatlıkla yürüyor. Ellerini ve kollarını kullanabiliyor. Mehmet beyden çok memnun kaldık. 1 ay sürdü fizyoterapi herkese tavsiye edebilirim.
Mehmet Emin Ak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Emin Ak, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Mehmet Emin Ak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Evde Fizyoterapi, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Nörolojik Rehabilitasyon, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Randevu.
Mehmet Emin Ak adresi nerede?Mehmet Emin Ak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ragıp Tüzün Mahallesi Ragıp Tüzün Caddesi No:143/2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Emin Ak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Emin Ak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Emin Ak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Emin Ak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mehmet Emin Ak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Emin Ak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Emin Ak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Emin Ak hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Mehmet Emin Ak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Emin Ak hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Emin Ak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler