os...n
Ben böyle bir doktor daha evvel görmedim işinin tam bir uzmanı branşıyla ilgili çözemiceği hastalık yok Allah bin kere razı olsun herkeze tavsiye ederim
he...i
hocam öncelilke kolay gelsin ben 2012 yılı şubat ayında sizde kolonoskopi oldum yaklaşık 7 ay kadar ishaldim çok doktora gittim medikal park hastahanesindeki doktorlar bile sizin kadar ilgilenmedi ve size geldim kolonoskopiden sonra tek ilaçala eski sağlımğıma kavuştum allah sizden razı olsun yalnız aradan 1yıl gibi süre geçti şuanda aynı şikayetim yeniden başaldı sizden bir türlü randevu alamıyorum yusuf beydenrandevu aldım tahiliverdim normal çıktı ilaç kullanıyordum ilacı bırak kullanma tekrar görüşelim dedi size çok teşekkür ediyorum allah razı olsun
se...t
bizim hastamızın endoskobi raporu bulbus mukozası ileri derecede ödemli hiperemik ve yer yer erozif alanlıydı.siz bize ilaç tedavisi verdiniz eve gidip dinlenecek bir aydan evvel yarası iyileşmez dediniz.acaba durumu kötüydüde sis bizi üzmemek için mi doğruyu söylemediniz. çünkü on yedi gün sonra hastamız ölümle sonuçlandı
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
di...m
hocam gördüğüm en iyi hekimlerden biri olup insani değerlere önem veren hastalarını rahatlatan ve onlara değer veren mütevazi tok gözlü bir hekimdir.kendisine endoskopi ve kolonoskopi yaptırdım ve hiçbir şikayetim olmadı Allah sizden razı olsun hocam.
Mehmet Emin Caner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Emin Caner, Gastroenteroloji.
Mehmet Emin Caner adresi nerede?Mehmet Emin Caner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hasta Yurdu Cd. No: 31 Tophane Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Emin Caner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Emin Caner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Emin Caner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Emin Caner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Emin Caner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Emin Caner hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mehmet Emin Caner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar