Diş Beyazlatma
Laminate Veneer
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
gu...s
ben memnunum çok dandır dişlerimi yaptrırım. güzel yapar
Mehmet Emin Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Emin Kaya, Diş Hekimi. Size Mehmet Emin Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Lamina Uygulamaları, Randevu, İmplant, Gülüş Tasarımı, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Zirkonyum Porselen Kronlar, Laminate Veneer, Diş Beyazlatma.
Mehmet Emin Kaya adresi nerede?Mehmet Emin Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doktorlar Cad.Nur Iş Merkezi No:3/4 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Emin Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Emin Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Emin Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Emin Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Emin Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Emin Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Emin Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Emin Kaya hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Emin Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.