Ali Nihat Tarlan Cad. Ertaş Sok. No: 17 İçerenköy, Ataşehir
şe...ç
Allah Emin bey den razi olsun. Emin bey in uyguladigi tedavi yontemiyle ayaga kalktim. Benim bu skntili surecten kendisi sayesinde kurtuldum. Tedavim halen devam etmekte ama bu surecte kendisene gitmeye devam edecegim. Benim gibi tiroid vb. Rahatsizliginiz varsa hic dusunmeden guvenle gidebilirsiniz. Egosu olmayan tecrubeli dr.Allah sizi basimizdan eksik etmesin. Serife Gokhan Aygul...
vi...n
çok memnunun, mükemmel bit tedavi dönemi geçiriyorum. teşekkür ederim. kendisine yeni yerinde başarılar diliyorum.herkese öneririm.
nu...r
İYİKİ VARSINIZ.İDEALİST İNSANLARIN KALMADIGI GÜNÜMÜZDE VAR OLDUGUNUZ MİNNETTARIM. SAYGI VE SEVGİLERİMLE NURAY BODUR
Mehmet Emin Önde isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Emin Önde, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Mehmet Emin Önde adresi nerede?Mehmet Emin Önde şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Nihat Tarlan Cad. Ertaş Sok. No: 17 İçerenköy Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Emin Önde isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Emin Önde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Emin Önde isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Emin Önde bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Emin Önde ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Emin Önde hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Emin Önde hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Maltepe Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gebze Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Beylikdüzü Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Sarıyer Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Daha fazla (11)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde SenCard kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Chubb European Group kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla