Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Mehmet Emre Atalay Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cerrahi İmplant
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Mehmet Emre Atalay Muayenehanesi
Emre Bey'e bir tanıdığımızın referansı ile gittim. İşinde özenli ve gelişime de açık. Muayenesi konum olarak ana caddeye yakın. Bir yıla yakın gittim tedavi için, muayenesi her zaman hijyenikti. İmplant, dolgu, kanal, estetik dolgu kısaca yaptırdığım her işlemden memnun kaldım. Zamanla çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Ayrıca güler yüzlü, iletişime de açık olması ve yaptığı işlemlerin arkasında durması da tercih sebebi. İşlemleri yaparken sadece sağlık değil, estetiğe de önem veriyor. Hem temiz hem de estetik olsun diye saatlerce bir dişe uğraştığı oldu. Güvenilir, hijyenik ve işinin ehli bir diş hekimi arıyorsanız, Emre Bey taleplerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.
d.....
Emre hocaya bir arkadaşımın tavsiye üzerine gittim. Genel bir diş tedavisi aldım. Dolgu, kanal, implant, diş temizleme v.s tüm işlemleri Emre hoca özenle yaptı. Her işlemden sonra klinikten memnun kalarak ayrıldım. Gerçekten işini büyük bir emek vererek yaptığını ilk seanslarımda farkına varmıştım.Ayrıca ekip olarak da güler yüzle karşılıyorlar sizi. Emre hoca kesinlikle tavsiye edeceğim bir diş hekimi.
ka...r
Bir arkadaşımın önerisi üzerine diş dolgularımı yeniletmek için gitmiştim, yapılan dolgulardan ve kanal tedavisinden son derece memnun kaldım. Daha önce hiçbir şekilde tatlı yiyemezken şuan istediğimi yiyebiliyorum. Ayrıca ön dişlerimden birkaçının dizilimi ve görüntüsü kötüydü onlara da estetik dolgu yapıldı ve herkes 'Dişlerin telden çıkmış gibi' şeklinde yorum yaptı yani dişlerim tel tedavisi görmeden oldukça güzel bir görüntüye kavuştu. Emre Hoca kesinlikle tavsiye edebileceğim; oldukça sakin, güler yüzlü ve işini en güzel şekilde yapan bir hekim.
e...
Dişimde eksiklerim vardı ve yıllardır tedavi olmuyordum. Bir arkadaşım vasıtası ile Emre Bey'e ulaştım ve implant tedavisi aldım. Yaklaşık 1 yıl geçti tedavimin üzerinden ve gayet memnunum. Emre Bey işini iyi yapan bir hekim. Tedavi öncesinde olası komplikasyonları anlattı ve bir sıkıntı yaşamadık çok şükür. Tavsiye edeceğim bir hekim.
fe...n
Başka hastanede kanal yapılan dişimin kırılması sebebiyle ağrısıyla gittim çekmesi gerektiğini söyledi işlem yarım saatten uzun çenem günlerce acıdı işlem yapıldığı esnada elindeki alet kaydı ağzımın yumuşak yerine sürttü hala canım yanıyor ben memnun kalmadım
Azı diş ağrısı şikayeti ile gittim. Önce röntgen çekildi ve doktor bey muayene etti sonra retreatment kanal tedavisi ve dolgu yapılması gerektiğini söyledi. Güzel bir şekilde tedavimi oldum. İşine gereken özeni gösterdi. Mehmet Emre Atalay beye teşekkürler.
ze...i
İmplant, 20 lik diş çekimi, dolgu, diş temizliği tedavisi gördüm. Bu tedavilerin hepsinden çok memnun kaldım. İmplant ve dolgular çok başarılı 5-6 aydır kullanıyorum. Tavsiye ederim. Tereddüt edecek hiç bir nokta yok.. Allahu Teala şifa versin.
ha...m
Eşim tavsiyesi üzerine Emre hocamla tanıştım 20 lik diş çekimi olsun dolgu kanaltedavi ve kaplama işlemleri için kendisine ulaştım iyi ki de tanışmışım çok memnun kaldım samimiliği güleeyüzlüpü sakinliği sıkılmadan sonuca ulaştık çok güzel oldu ellerinize sağlık
bi...e
Diş çekimi diye gittik ama dişim çekerken kırıldı yirmilik dişti çok paniklememe ragmen çok sakin bişekilde ameliyatı bitirdi anlayışı ve sakinligi için teşekkür ederim uslubu çok seviyeli ve düzgündü ellerine saglık hocamın
20'lik diş çekimi, implant, kaplama ve diş temizliği için ulaştım Mehmet Bey'e. Yeni açılan bir klinikti ve çevremde fazlasıyla öneriliyordu. Bir yakınım muayene olup memnun kalınca, ben de gitmeye karar verdim. Daha önce olumsuz tedavi deneyimlerim olmuştu ama Mehmet Bey ile olumlu yol aldık. Mehmet Bey'in ilgisi, tedavinin nasıl olacağına dair verdiği bilgiler ve süreci başarılı yönetmesi ile çok memnun kaldım. Hastasını takibi çok güzel, devamlı arayarak nasıl olduğumu sordu. İlgisi beni çok memnun etti.
Mehmet Emre Atalay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Emre Atalay, Diş Hekimi. Size Mehmet Emre Atalay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi, Diş Eti Estetiği, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Diş Teli Tedavisi, Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi, Diş Çekimi.
Mehmet Emre Atalay adresi nerede?Mehmet Emre Atalay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- fetih caddesi no: 268A Karatay/Konya Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Emre Atalay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Emre Atalay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Emre Atalay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Emre Atalay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Emre Atalay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Emre Atalay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Emre Atalay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Emre Atalay hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Mehmet Emre Atalay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri