2016 yılından bu yana ortodontik tedaviler yapmaktayım, eğitim, seminer, kongrelere aktif olarak katılmaktayım. Üyesi olduğum bazı kuruluşlar; Türk Ortodonti Derneği (TOD), Avrupa Ortodonti Derneği (EOS)
Diş Hekimi Randevusu
İnterdental Turkey
Fener mahallesi Bülent Ecevit caddesi 1907 /1 sokak Saraçoğlu sitesi A blok kat :2 D: 7, Antalya
Mehmet Emre Demir Muayenehanesi
20'lik Diş Çekimi
İnterdental Turkey
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Diş Dolgusu
Kontrol Randevusu
Lokal Anestezi
X-Ray
kü...a
Aşırı çarpışıklık şikayeti ile gittim bir kaç yere muayene olmuştum ama Emre Bey tüm süreci, olası ihtimalleri detaylıca anlatıp içimizi rahatlattı, teda sürecim sorunsuz ve beklediğimden erken bitti. Emre Bey beni her seferinde güleryüzlü ve samimi bir şekilde karşıladı. Kısacası memnun kalmadığım hiçbir şey yoktu, her şey olması gerekenden daha iyiydi :) herkese tavsiye ediyorum
Emre Bey işinde çok profesyonel, rahatlatıcı, güler yüzlü, anlayışlı ve nazik bir doktor. Tel tedavimi başarıyla uyguladı. Tedavim tamamlandı ve sürecimiz profesyonelce ve hızlı bir şekilde ilerledi.
y.....
Çene yapım bozuktu. Alt çenem ilerideydi, üst çenem ise geride olduğu için kötü bir görüntü oluşuyordu. Gülümsediğimde dişlerim görünmüyordu. Emre Bey, tel tedavisinin mümkün olduğunu söyledi. Yaklaşık 1 yıl kadar tedavim devam etti. Tedavim sona erince çene yapım düzeldi ve dişlerim muazzam görünüyordu. Çok memnun kaldım. 6 ayda bir kontrollerime devam ediyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kendisini herkese tavsiye edebilirim. Zaten çevremde soran arkadaşlarımı da Emre Bey'e yönlendiriyorum.
b....)
Mehmet Emre Bey'den memnunuz. Kendisi işinde gayet başarılı bir doktor. Çocuğumun tel tedavisini uyguladı. Tedavimiz bitti kontrollere devam ediyoruz. Şu anda her şey iyi gidiyor.
i̇....
Emre Hoca, ortodonti tedavimde bana yardımcı oldu. Kendisinden gayet memnun kaldım. Tedavi süreci oldukça güzel geçti. Tel ve plak tedavisi uyguladı ve istediğim sonuçları elde ettim. Şimdi inci gibi dişlere sahibim.
ö....)
Emre Bey'den memnun kaldım. Kendisi çocuğumun tel tedavisini başarılı bir şekilde uyguladı. Tedavi sürecimize düzenli bir şekilde devam ettik. Sonuçtan memnun kaldık ve tedavimiz başarıyla tamamlandı.
Emre Hocanın davranışından ve bilgisinden memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Tel tedavimi uyguladı ve sürecime devam ediyorum. 2 yıldır yaklaşık 20 günde ayda bir görüşüyoruz. Tedavi olumlu sonuçlanıyor. Kendisini herkese tavsiye ederim. Tercih etmek isteyen herkes gönül rahatlığıyla tercih edebilir.
ö.....
Emre Hoca'nın işçiliğini çok beğendim. Hatay'da yaşıyorum. Her seferinde İstanbul'a gidip tedavimi oluyordum. Yıllarca devam ettim. Kendisi her seferinde beni geri çevirmedi. Köpek dişi sürdürülmesi için tel tedavimi uyguladı. Tedavimden memnun kaldım.
ha...a
Kendisine çürük disim icin gitmistim kanal tefavisi uygulayarak disimi kurtardi. Agrisiz ve hizli bir islem oldu cok memnun kaldim
Mehmet Emre Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Emre Demir, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Mehmet Emre Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Kontrol Randevusu, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi.
Mehmet Emre Demir adresi nerede?Mehmet Emre Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener mahallesi Bülent Ecevit caddesi 1907 /1 sokak Saraçoğlu sitesi A blok kat :2 D: 7 Antalya
- Kemer Bulvari No:24/A Side Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Emre Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Emre Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Emre Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Emre Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mehmet Emre Demir hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Emre Demir ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Emre Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Emre Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Emre Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Mehmet Emre Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri