Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Kişiye Özel Diyetler
Diyetisyen M.Emre KAHRAMAN
Emre Kahraman ile 3 aydır zayıflama, diyet ve sağlıklı beslenme çalışması yapıyorum. Göbek bölgesi yağlarının vermiş olduğu sağlıksız ve estetik olmayan durumumu düzeltmek için kendisinin hazırlamış olduğu özel programı uyguluyorum. 3 ana, 2 ara öğünle hazırlanan diyet, haftada 3 seans andülasyon ve 15-20 dakikalık egzersiz programıyla aç kalmadan yağları azaltmayı başarabildim. Bu üçlü program dikkatli bir şekilde yapıldığında sağlıklı oranlarda kilo kaybı gerçekleşiyor. Emre Kahraman'ı gençliği, enerjisi, sevimliliği ve mesleğine hakimiyeti ile sağlıklı kilo verme, diyet ve sağlıklı beslenme konularında kesinlikle tavsiye ediyorum.
f....d
1 ayda 6.8 kilo verdim gerçekten çok profesyonel guler yuzlu herkeze tavsiye ederim bence Kayserideki en guvenirli ve en iyi diyetisyeni
a ...g
Emre beye annemin fazla kiloları sebebi ile başvurduk. Süreci başarı ile yönetti ve annem daha sağlıklı bi yaşama kavuştu. Herşey için kendisine çok teşekkür ediyoruz
as...̇
Emre Bey'in destegiyle hayalini bile kurmakta zorlandıgım 15kg vermeyi başardım Çok tesekkür ederim
i̇...o
Emre Beyle online diyetle yaklaşık 10 kg verdim.Hiç zorlamadan, aç kalmadan, sürdürebilir bir program hazırladı.Tamamen bireysel ve günlük olarak hazırlandı listeler.Sağlıklı beslenmeyi öğrendim.Çok memnun kaldım.Her şey için teşekkür ederim kendisine.
Mehmet Emre Kahraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Emre Kahraman, Diyetisyen. Size Mehmet Emre Kahraman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler.
Mehmet Emre Kahraman adresi nerede?Mehmet Emre Kahraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevhernesibe mah gür sok finans plaza 14/13 7.kat Kocasinan/Kayseri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Emre Kahraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Emre Kahraman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Emre Kahraman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Emre Kahraman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mehmet Emre Kahraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Emre Kahraman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Emre Kahraman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Emre Kahraman hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mehmet Emre Kahraman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler