1986-88 yılları arasında Mardin Kızıltepe'de mecburi hizmet sonrası 1988-94 arası Ege Üniversitesi'nde Beyin Cerrahi kliniğinde ihtisasını tamamladı. 1992'de Zürich'te Türk Bilim İnsanı Mahmut Gazi Yaşargil'in yanında mikro şirürji eğitimi aldı.1996'da İsviçre'de, 1999'da Arizona'da Barrow Nöroloji Enstitüsü'nde çalıştı.
1999 yılında doçent, 2005 yılında da profesör oldu. Kuruluşunda aktif rol aldığı Pamukkale Üniversitesi ve Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi branşında aynı koşulları sağlamaya çalıştı.
Evli ve 2 çocuk babası olan Prof. Dr. M. Erdal Coşkun, tıbbi mesaisinin yanında yelken, tüplü dalış ve motor sporları ile uğraşmakta.
2007 yılından itibaren kendi özel muayenehanesinde, 2008'den beri de Özel Denizli Cerrahi Hastanesi'nde hastalarına hizmet veriyor.
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Beyin Tümörü Ameliyatları
Hipofiz Tümörü Ameliyatı
Kritik Omurilik Ameliyatı
Omurga Cerrahisi
Trigeminal Nevralji Ameliyatı
oz...n
18 Mart 2022 tarihinde anevrizma patlaması sonucu beyin kanaması geçiren annem Sevilay yamani ameliyat edip 20 gün içerisinde felç bile kalmayıp ayağa kaldıran eski sağlığına kavuşturan sayın hocam ellerinizden öperim ALLAH sizlerden razı olsun temizlik işinden başhekime kadar hepsinden ALLAH razı olsun rabbim sizin gibi iyi hekimlerimizi başımızdan eksik etmesin ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SİZİN gibi başarılı güler yüzlü hekimlerimize kendini emanet ettiğini birkez daha gösterdiniz ellerinizden öperim hocam
at...n
Beyin ameliyatımı çok başarılı şekilde yapan ve beni sağlığıma kavuşturan Erdal beye ameliyat sonrasında da titizliği ve ilgisi için çok teşekkür ederim.
c.....
Pamukkale üniversitesi hastanesinde beyin ameliyatı oldum, riskli bir ameliyat olmasına rağmen Erdal Beyin başarısıyla iyi bir ameliyat geçirdim. Erdal bey sayesinde iyileştim. Tesşekkür ederim.
se....
Geçtiğimiz yılın temmuz ayında kardeşimin yaptığı ve öiümden döndüğü bir motor kazası sonucu ağustos ayında Ispartadan Denizliye sevk edildik.Felç olma riski olan ayağa kaldırdın.Allah senden razı olsun Erdal Bey.Size minettarız.
ul...ş
erdal amcacım allah size çok ömür versin sadece bana yaptığın ameliyat değil benden başka ameliyat yaptığın onlara baktığın ilgi size ordinaryus doktor olmak için bile yeter sizi çok seviyorum inşallah ilk 8 in içine girersin size çok teşekkür ediyorummmmmmmm
me...y
Berlin den binlerce tesekürler. Allahin verdigi sansi Doktorum Erdal Coskun un Elinden aldim . sansi bololsun .Ailece kendisine minettariz. Mesut Abay
gü...ş
ERDAL COŞKUN HOCAMA BİNLERCE TEŞEKKÜRLERIMI ILETIYORUM. 2009 YILININ SON AYINDA BÜYÜK Bİ KAZA SONUÇU 3 BOYUN KEMIGIM KIRILDI. VE 6 SAATLIK Bİ AMELIYATLA HİÇ UMUT YOKKEN HAYATIMI KURTARDI. VE SUANDA SAĞLIĞIM ÇOK İYİ. NE KADAR DUA ETSEM AZDIR..
mu...i
başarılarınızın devamı dilerim sizin hastanız oldugum için çok şanslı birisiyim çok teşekkürler dilerim ki nice insanları hastalıklarında yardımcı olursunuz kendi sağlığınıza da dikkat edin tanıdığım kadarıyla mükemmel bir insan ve sağlık çalışanısınız hayatınızda mutluluk ve başarı eksik olmasın
ay...n
Allah nazarlardan saklasın, başarılarının devamını diliyorum. hocamızın karakteri özelliği ile açık ve net konuşması hastaların beklentisi konusundada olumlu sonuç vermektedir.
ha...l
OĞLUMUN AMELİYATINI YAPTI. ELLERİN DERT GÖRMESİN HOCAM..BİRDE FENERLİSİN YA DAHA NE DENİR. ALLAH RAZI OLSUN.
Mehmet Erdal Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Erdal Coşkun, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Mehmet Erdal Coşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Beyin Tümörü Ameliyatları, Hipofiz Tümörü Ameliyatı, Omurga Cerrahisi, Kritik Omurilik Ameliyatı, Trigeminal Nevralji Ameliyatı.
Mehmet Erdal Coşkun adresi nerede?Mehmet Erdal Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Erdal Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Erdal Coşkun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Erdal Coşkun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Erdal Coşkun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Erdal Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Erdal Coşkun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Erdal Coşkun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Erdal Coşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Mehmet Erdal Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Erdal Coşkun hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Erdal Coşkun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları