Bilişsel Davranışçı Terapi(Üsküdar Üniversitesi)
Aile ve Çift Terapisi(Üsküdar Üniversitesi)
Kişilerarası İlişkiler Terapisi(Üsküdar Üniversitesi)
Çözüm Odaklı Terapi(Üsküdar Üniversitesi)
Oyun Terapisi(Üsküdar Üniversitesi)
Yaratıcı Drama (Çağdaş Drama Derneği)
Psikodrama (İstanbul Psikodrama Derneği)
Uygulayabildiğim testler;MMPI,AGTE,Projektif Testler,WISC-R dır
Yüksek lisasns stajımı NP İstanbul Beyin Hastanesinde yaptım.Moxo ve Rehacom Dikkat testlerinin uygulanması,Grup terapisi,Ergoterapi ve Danışanların takibi ve görüşmelerde bulundum.Danışanlarımla online ve yüz yüze seanslar olarak hizmet vermekteyim.Sağlıklı günler dilerim.
RehaCom Bursa Dikkat Merkezi
Neurosound Dikkat Merkezi
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
İzmir yolu cad. Konak mah. Kudret sok. No:91 Elit Park İş Merkezi Kat:4 Daire:21, Bursa
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Aiki Yaşam ve Farkındalık Enstitüsü
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
İlişki Terapisi
ru...k
Geldiğimiz süreç boyunca Mehmet Beyle yapmış olduğumuz dikkat eksikliği seansları onun yanında ilgisi alakası oğluma yaklaşımı olsun her anlamda gayet güzeldi oğlumun en kısa zamanda dikkatini toplamasına destek olduğu için Mehmet bey den çok memnun kaldık.
kaygılarım oldugu için basvurdum seanslardaki tutum ve diyologlar beni cok etkiledi
a....s
DEHB olduğumu düşündüğüm için başvurdum ve çok iyi bir şekilde ilgilenildi
Yeme bozukluğumu geçirmek için danışmanlığına başvurduğum Mehmet Bey'in ilk seansımdan başlayan yoğun ilgi ve alakası etkili fikirleri sayesinde süreci normalinden çok kısa periyotlarda ilaca yönelmeden atlattım
ça...r
Mehmet Bey'e 7 yaşındaki oğlumun gözlerini sürekli kırpıştırmasından dolayı başvurduk. Göz doktorlarının strese bağlı altında yatan sebebin bulunması gerektiğini söyledikleri için gittik. Basit tik tanısı koydu ve yaptığı test ile dikkat dağınıklığı olduğu da ortaya çıktı. İlk seansta bize söylediği herşey zamanla gerçekleşti. Oğlum her seansa severek gitti, Mehmet Bey'i en yakın arkadaşı olarak gördü. Sadece dikkat dağınıklığı için değil özgüveni yerine gelmesi için ekstra seanslar yaptı. Kendisi ailemizin bir üyesi gibi oldu. Koyduğu teşhisler ve tedaviler sayesinde karşılığını gerçekten alıyorsunuz. İleride adını daha çok duyacağımız bir psikolog olduğunu düşünüyorum.İleride adını daha çok duyacağımız bir psikolog olduğunu düşünüyorum. Başarılarınızın devamını dileriz Mehmet Bey.
i.....
Kaygılarım ve panik atak için başvurdum.6 aydır seanslarımız devam ediyor. Kaygılarımı kontrol edebiliyorum. Seanslar sonun da panik ataklarımda azalma oldu.Kendimi keşfetme sürecimde bana destek olduğu için teşekkür ediyorum.
ai...
Ailesel sorunlar için başvurdum. Kendisiyle seans ailem iletişimimde ifade biçimim gelişti.
s....a
Kişiler arası ilişkiler kurmakta zorlanıyordum. Özgüvenimin düzelmesi ve daha sağlıklı ilişkiler kurmamda çok etkisi olduğunu düşünüyorum tekrar teşekkür ederim.
Lgs sınavına hazırlanıyorum, Dikkat dağinikliği için başvurdum.Bilgisayarli terapiler ile devam ediyorum.Cok memnunum kendisine tesekkür ediyorum
Dikkat dağınıklığım olduğu için başvurdum.Yapilan testlerle dikkat dağınıklığımı daha iyi toparladigimi düşünüyorum
Mehmet Ergül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ergül, Psikoloji. Size Mehmet Ergül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Mehmet Ergül adresi nerede?Mehmet Ergül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir yolu cad. Konak mah. Kudret sok. No:91 Elit Park İş Merkezi Kat:4 Daire:21 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ergül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mehmet Ergül uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mehmet Ergül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Ergül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mehmet Ergül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ergül tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ergül hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Mehmet Ergül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Ergül hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Ergül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar