Cumhuriyet, Şafak Sk. No:1, 34500 Büyükçekmece/İstanbul, Büyükçekmece
Hasta
Merhaba Faruk beye tavsiye üzerine Beykent hast çalışırken gittim hamile olduğumu öğrendim ve randevu aldım kendisi ilk randevuda betahcg takibi yapmamız lazım dedi ve tahlil istedi 3gün sonra tekrar gelmemi söyledi 3gün sonra gittiğimde ultrasonda dış gebelik gördüğünü ve öğleden sonra aç gelmemi laparoskopi ile sol tüplerimi alması gerektiğini söyledi tabi bir de betahcg testi istedi ağlayarak yanından çıktım ve tahlili yaptırdım kendisi öğleden sonra beni arayarak beta hcg sonucumun iyi çıktığını ultrasonda yanlış gördüğünü belirtti. Tabi ben bu durumu öğrenene kadar ağlamaktan kanamam başladı hemen başka bir doktora gittim ve orada bunun normal gebelik olduğunu herhangi bir sorun olmadığını öğrendim ancak kanamamı durdurmak için yaklaşık 15 kez iğne ve 2 kez serum tedavisi görmek zorunda kaldım. Bu nedenle kendisinden memnun kalmadım
de...k
Kızım 17 yaşında ve doğum doktoru Faruk bey idi kızıma doğum hikayesini anlatırken onu andık iyiki Faruk beye gitmişim çok iyi bir doktor olması nin yanı sıra işine aşık ve çok kibar ve de merhametli bir doktor Faruk bey
me...c
Mükemmel ötesi harika bir doktor Mehmet Faruk hoca iyi kalpli güler yüzlü bir doktor ben ikiz gebeliğini onun sayesinde tamamladım ve kızlarımi sağlıklı bir sekilde kucağıma aldım sonsuz teşekkürler hocam hep dualarimdasiniz iyiki siz çıktınız karşımıza
s ...b
Faruk hoca gibi bir doktorda doğum yaptığım için çok şanslıyım işinin ehli bir doktor ilgi alakası için ayrıca teşekkürler
ce....
Faruk beye gerçekten çok teşekkür ediyorum, gebeliğimde erken teşhis sayesinde problem yaşamadan sorunlarımızı çözdük. İlk defa gidecek olanlar hiç şüphesiz içi rahat gidebilirler.
şe...n
Faruk Hocam’a herşey için teşekkürler.Eşim ve ben oğlumuza sağlıkla bizi kavuşturduğu için çok mutluyuz.İşini gayet iyi yapan ve ilgili ve alakalı bir doktordur.Gerekli ne varsa öngörerek önlemini alır.Görüşmelerimizde düzenli olarak devam etmekte.Herşey için tekrar çok teşekkürler hocam.
mi...r
Benim 16 Yıllık Doktorum 2 Çoçuğumada Sağlıklı Bir Şekilde Kucağımız Veren DR. FARUK ÇEKMECELİ'DİR..Güler yüzlü samimi ve işini çok iyi yapan bir doktor.Kesinlikle Herkese tavsiye ediyorum.
fu...k
mi...r
bende hastasıyım 4 hastane degiştirdikten sonra faruk beyi buldum.yogun çalışmasına insanragmen güler yüzlü harika bir insan.tebrik ediyorum kendisini.
mi...r
2007 yılında beni avcılar hospitalde çalıştığı zaman ölümden kurtardı işi gücü rast gitsin.işinin ehli bir hekim bizce kendisi.
Mehmet Faruk Çekmeceli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Faruk Çekmeceli, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Mehmet Faruk Çekmeceli adresi nerede?Mehmet Faruk Çekmeceli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet, Şafak Sk. No:1, 34500 Büyükçekmece/İstanbul Büyükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Faruk Çekmeceli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Faruk Çekmeceli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Faruk Çekmeceli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Faruk Çekmeceli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Faruk Çekmeceli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Faruk Çekmeceli hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Mehmet Faruk Çekmeceli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Faruk Çekmeceli hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Faruk Çekmeceli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları