Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

5 yıl önce menenjiom beyin tümörü amaliyatini farklı bir hastahane ve doktorda oldum.tumor tekrar oluştuğu için Mehmet Fatih hocama geldim iyiki de gelmişim. Amaliyat çok şükür başarılı geçti kendisi amaliyat sonrası takibi yönlendirmesi kontrolleri ile Konya'da alanında uzman bi cevher çok değerli bir insan hafta sonları bile kontrol için gelmesi beni çok duygulandırdı .Allah kendisinden ekibinden hizmet veren herkesten bin kere razı olsun.nefes aldığım sürece sizin için dua edeceğim canım hocam...Emine Nur Biçer

L
Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Beyin ameliyatimin uzerinden bir sene geçti. Ameliyat sonrasina herhangi bir sorun yasamadim. Bir yil sonrasinda kontrol mr imda temiz cikti hocama minnettarım

Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Sayın hocam 9 mart 2023 tarihinde yapmış olduğunuz hipofiz bezi tümörü ameliyatımi başarılı bir şekilde atlattık Allah sizden ve ekibinizden razı olsun çoğu doktorun cesaret edemeyip 2 ay erteledikleri ameliyatimi siz tereddüt etmeden başarılı ile yaptınız her şey için teşekkürler Allah ayağınıza taş değirmesin, uzun ömürler versin..
Erdoğan Toraman

Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Mükemmel bir hoca Rabbim size uzun ömürler versin elleriniz dert görmesin ayağınıza taş değmesin aylarca uğraştigimiz babamın hipofiz bezi tümörünü kısa süre içerisinde ilgisi, alakasi ile ameliyati gerçeklesti bugün. Ne desek az kalır Allah razı olsun böyle bi doktorla rabbim iyi ki karşılaştırdı şifa dağıtan elleriniz dert görmesin. Minnettarız..

Y
Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Annemin beynin de kitle olduğunu öğrenmemizle birlikte hemen hocamıza yönlendirildik hocamı daha öncesinde de tanıyordum fakat hasta yakını olarak gelmekte varmış.Sağolsun ilgilendi kendinden emin ve rahat bir şekilde ameliyatın şart olduğunu söyledi, önce Allah’a sonra Fatih hocamıza güvendik ve 7 saat süren başarılı bir ameliyat yaptı. Buradan da kendisine çok teşekkürlerimizi iletiyoruz elleriniz dert görmesin Allah güç kuvvet versin!

L
Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

annemin beyin ameliyatı için gittik. ameliyatı çok güzel geçti ve sonrasında da bir sorun oluşmadı. alanında çok çok başarılı bir hoca.

Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Sağ gözümde görme kaybı nedeniyle gittiğim göz doktorunda çekilen emar sonucunda beynimde kitle olduğu tespit edildi bu nedenle beyin cerrahiye gitmem gerektiği belirtildi. Tavsiye üzerine doçent doktor Mehmet Fatih Erdi beye geldim. Hocamın yaptığı inceleme ve muayene sonunda hastalığımın Tuberkulum sella menenjiyom olduğunu söyledi bunun az görülen bir vaka olduğunu belirtti. Bu süreçte görüştüğümüz diğer hocalarda riskli ve zor bir ameliyat olduğunu söylediler Mehmet Fatih Erdi hocanın sakin ,güven veren ,tecrübeli tavrından dolayı hocama ameliyat olmaya karar verdim. 5 Ekim 2021 tarihinde hocam ameliyatımı gerçekleştirdi Allah'ın izniyle başarılı bir ameliyat oldu. Doçent doktor Mehmet Fatih Erdi hocama ve ekibine daha nice başarılı ameliyatlar gerçekleştirmeleri dileğimle çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun.

Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Saygı deger m.fatih hocam öncelikle minettarligimi bildirmek isterim esimin ameliyatını gerçekleştiren hocama teşekkür ederim tüm emegi geçen saglik personelinde cok zor olan ve riskli olan eşimin beyin ameliyatını büyük bir titizlikle gerçekleştiren hocam açık sözleriyle bizi yönlendiren ve bize güven veren hocama tekrar teşekkür ederim

O
Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Babamın beyin ameliyatını gerçekleştirdi. Hocam çok kaliteli bir insan ilgisini eksik etmedi kendisinden Allah Razı Olsun tavsiye ederim.

Y
Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Hipofiz ameliyati

Hocama hipofiz makrodenomu ameliyatı oldum. her yönden mükemmeldi.
Güven vermesi ameliyat öncesi verdiği bilgilendirme ve ameliyat sonrası gerçekleşme %100 geçeklesti.6 saate yakın ameliyat sürdü sonuç mükemmel..
Herşey için teşekkür ederim ve tüm bu tip hastalara tavsiye ederim.