Kulak Burun Boğaz Randevusu
Geniz Eti Ameliyatı
Kulak Tüpü Takılması
Rinoplasti
Mehmet Fatih Sönmez Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
t.....
Yaklaşık 15 gün önce rinoplasti burun ameliyatı oldum. Sürecim rahat ve sorunsuz geçti. Sonuçtan memnunum.
18 gün önce Rinoplasti burun ameliyatı oldum. Sürecim rahat geçti. Şişliğim yok denecek kadar az. Morlugum hiç olmadı. Burnumun yeni görüntüsünden çok memnunum. Doktor beyle tam konuştuğumuz buruna kavuştum.
2 yıl önce rinoplasti burun ameliyatı oldum. Burun ameliyatı bir süreç. Sadece ameliyat olarak değil sonrasındaki iyileşme süreci de gözönüne alındığında kesinlikle Fatih hoca en doğru tercih. Kendisi çok ilgili.
Yaklaşık 12 gün önce rhinoplasti burun ameliyatı oldum. Ameliyatım çok iyi geçti. Hastanede de çok ilgilenildi. Hafif bir şişliğim oldu. Morluk hiç olmadı. Doktor beyin önerilerine uyduğunuz sürece hiçbir sıkıntı yaşamayacağınıza eminim. Sonuçtan çok memnunum.
tu...n
Dr Fatih Bey’e dudak dolgusu ve botoks için geliyorum. Ekibi ve çalışma sistemi çok özenli. Kontrollere düzenli olarak çağırıyorlar ve çok ilgililer. Düşünen herkese tavsiye ederim.
2022 temmuz ayında rinoplasti burun ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası çok rahat geçti. Ağrı sızı olmadı. Hiç şikayetim olmadı. Sonuctan çok memnunum.
14 gün önce rinoplasti burun ameliyatı oldum. ağrı yok denecek kadar azdı. herhangi bir sıkıntı yaşamadım. sonuçtan da çok memnunum.
Yaklaşık 1 ay önce rinoplasti burun ameliyatı oldum. Ağrısız geçen bir surecti. Şişliğim az oldu. Sonuçtan çok memnunum.
2 yıl önce rinoplasti burun ameliyatı oldum. Süreç tahmin ettiğimden daha kolay ilerledi. Sonuçtan çok memnunum.
p.....
2023 Kasım ayında Dr Fatih Sönmeze rinoplasti burun ameliyatı oldum. İlk defa ameliyat olan biri olarak ameliyat sürecim genel anlamıyla iyi geçti. Ameliyattan sonra ağrı çekmedim. Ufak çaplı morluklarım ve şişliklerim oldu fakat aşağı yukarı 2 hafta içerisinde tamamı geçmişti. Şu an 7. Ayımı doldurdum ve burnum tam anlamıyla istediğim gibi görünüyor. Nefes almakta zorluk çekmiyorum.
Mehmet Fatih Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Fatih Sönmez, Kulak Burun Boğaz. Size Mehmet Fatih Sönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetiği, Geniz Eti Ameliyatı, Rinoplasti, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Bademcik Ameliyatı, Kulak Tüpü Takılması.
Mehmet Fatih Sönmez adresi nerede?Mehmet Fatih Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mah.Alparslan Bulvarı Park Apt. A Blok K:1 D:2 Atakum Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Fatih Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Fatih Sönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Fatih Sönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Fatih Sönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Fatih Sönmez hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Fatih Sönmez ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Fatih Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Fatih Sönmez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Fatih Sönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 220 hasta / danışan, Mehmet Fatih Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları