Varlık Mahallesi, Halil Sezai Erkut Caddesi No:5, Yenimahalle, Ankara
t.....
Hocamdan Allah razı olsun annemin 7 sene distoni tedavisini yaparak iyileştirdi. Mükemmel bir doktor Allah başımızdan eksik etmesin Fevzi Hoca'mızı.
il...g
sayın hocam sız degerlı bı doktorsunuz size nekadar tesekur etsem az kalır sizin ve ekıbinizin bana gösterdigi ilgi olmasaydı hala bilmedigim bir seyle yasamaktaydım parkison tedavimdeki iginize cok tesekkur ederim nur hocam da gelecegi parlak bi ogrenciniz senı seviyom adam
.....
Harikaaa bir doktor kardesim wilson hastasi teşisi konuldu ve hemen tedaviye başlandi şimdi sonuç iyiye gidiyor Fevzi beyin sayesinde.Allah ondan razi olsun.rabbim böyle doktorlari başimizdan eksik etmesin.mükemmel bir insan......
ka...m
sayın hocam gerçekten çok değerli bir doktordur. ben de hocamın hastasıyım poimiyozit tedavisi görmekteyim. önce allah sonra hocamın sayesinde çok iyiyi. teşekkürler sayın hocam
ay...n
Ben bunca senedir doktorlar gördüm tanıdım gittim ama hocam kadar mükemmel ve ilgili bir kişiye rastlamadım.Yaklaşımı ve tedaviye hemen Başlaması direk kendisinin yapmış olduğu uygulamalar takdire şayan ...hastalarına yaklaşımı çok mükemmel.Size öncelikle fevkalade insanlığınızdan dolayı teşekkür ederim.Sonrasında ustalığınız ve tüm emekleriniz için binlerce teşekkür ederim.
as...m
Mükemmel bir insan ,mükemmel bir doktor.Tek kelimeyle Allah razı olsun.Parkinson rahatsızlığımla birebir ilgilendi.Nasıl teşekkür etsem azdır.
fa....
Annem Havva Ö. ve ben Fatma Ö. Önce Allahım sonra Mehmet Fevzi Öztekin'in sayesinde sağlığımıza kavuştuk. Ben şuanda 17 yaşındayım 11.sınıf öğrencisiyim 6 yaşında bu hastalığa yakalanmıştım sağlığım doktorum sayesinde yerinde Mehmet Fevzi Öztekin ve Zeynep Neşe Öztekin'e sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Annemi iyileştirdiği için Dedem İbrahim B. kardeşimin adını Neşe koymuştu. Giresun dan size fotoğraflarını gönderen aile.
ya...z
Hocama sonsuz tesekurler bana son geldigimde artık psikolojim cok bozulmustu yüzumdeki kasılmalardan dolayı,bana yeni bir yöntem deniycegini söyleedi ve onbeşgün sonra bana sonucu bildirmemi istedi ve şu an tedavınin başından beri ilk kez bukadar rahatım ne yaptıysanız hocam bana çok iyi geldi elinize yüreğinize emeginize saglık başarılarinizın devamını diliyorum
ya...z
yaklaşık üç yıldır fevzi beyin hastasıyım üç ayda bir iğne olmak için kendisine gidiyorum ve nezaman gitsem öğlen yemeğine dahi çıkmadan hastalarla ilgilendiğine tanık oluyorum kendisine herşey için teşekkür ediyorum gerçekten çok iyi bir doktor
sa...p
yaklaşık 1 yıldır Parkinson hastalığı tedavisi görüyororum.Teşhis koyan Rıza Paşazade çok iyi bir doktor..Teşekkür ederim.Özel bir tıp merkezinde bir çok bu konuda isim yapmış doktora gittim.En son doktorumu buldum Mehmet Fevzi Öztekin hocam ilaç ayarlaması ile ilgisi ile rahatlama yaşadım.Çok teşekkür ederim.
Mehmet Fevzi Öztekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Fevzi Öztekin, Nöroloji.
Mehmet Fevzi Öztekin adresi nerede?Mehmet Fevzi Öztekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mahallesi, Halil Sezai Erkut Caddesi No:5 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Fevzi Öztekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Fevzi Öztekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Fevzi Öztekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Fevzi Öztekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Fevzi Öztekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Fevzi Öztekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Mehmet Fevzi Öztekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar