Psikiyatri Randevusu
h....s
Bence bu alanda gidilebilecek en iyi doktorlardan birisidir, hastayı iyi analiz ediyor, çok güler yüzlü ve dostane bir tavırla sorununuzun derinine inerek hem sizi bununla yüzleştirip farkındalık sağlıyor hem de doğru teşhisle en uygun ilacı yazarak tedavi ediyor. Benim kendisine güvenim tamdı ve fayda gördüm kendisinden teşekkür ediyorum o yüzden.
di...k
aşırı kaygı şikayetiyle 17 yaşında gitmiştim. Mehmet bey beni gayet sıcak karşıladı. ancak görüşme sırasında ben bir konu hakkında konuşurken cep telefonu görüşmesi yapması sonrasında yarım kalan konuşmamı tamamlamadan ilaç yazma konusuna geçmesi önemle ve dikkatle dinlenmediğimi hissettirdi. bu yüzden devam etmedim tedaviye
de....
hocam çok ilgilisiniz. teşekkürler. ama bir konu beni çok rahatsız etti.beni sekreterinizin yanında dinlediniz.doktor hasta mahremiyetine dikkat etmediniz.bu yüzden tedavim için size tekrar gelemedim.tedavim yarım kaldı.
me...r
çokiyi bir doktor tavsiye ederim,ben 6senedir gidiyorum.doktor hasta ilişkisi çok güzel.müslüman bir doktaor.gece gündüz görüşme imkanı tanıyor..ilaç tedavi yanında moral vererek hastayı tedavi ediyor
yü...t
hocam sizden allah razı olsun sizi öneren ismail güner hocamdan da allah razı olsun bana çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim sevdikllerinizle mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür dilerim allahtan..
Mehmet Filiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Filiz, Psikiyatri. Size Mehmet Filiz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Online Danışmanlık, Bilişsel Davranışçı Terapi, Online Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Mehmet Filiz adresi nerede?Mehmet Filiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ilıca Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:125 Narlıdere
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Filiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Filiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Filiz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Filiz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Filiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Filiz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Filiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mehmet Filiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Filiz hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Filiz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Generali Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Narlıdere bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Narlıdere bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler