Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Doktor beyi tüm hastalarımıza tavsiye edebilirim muhakkak görünün derim çünkü kendisi gerçektende alanı hakkında kendini sürekli geliştiren bi insan

T

Hocam sadece doktor değil abi baba allah razı olsun yardıma muhtaç kim varsa doktorluğunun dışında da olsa koşmuş köy köy gezmiş kendi meslektaşlarınada bulunduğu yerde örnek olmuştur

R

Dokturmuzdan allah razi olsun cok buyuk bi deger kesinlikle tavsiye ediyorum hastalariyla ilgienmesi yakindan takip etmesi ve.engin bilgileriyle gerekten aile hekimliginin bi ornegi eniyihekim.comada ayrica tesekkurler mehmet hocam ve diger doktorlari boyle bi yerde tanitmalari cok hos bilmedigimiz bice degerli hekimimizi tanima firsati vermistir

Farkli bi teshis ve tani gibi bi kayginiz varsa muhakkak mehmet hocaya gorunun derim kendisi suan kayseri yesilhisar devlet hastanesinde bashekimlik yapmaktadir zaten semdinli devlet hastanesindede bashekimlik yapmis olup fair play odullu bi doktordur

ailemizin doktoru degil akil adamı soğukkanlı asil duruşuyla ve en küçük hastaliginizi dahi ciddiye alan yapısıyla allah basimizdan eksik etmesin doyorum hocami

işinde çok iyi bir doktor karakter ollrakta hastalarıla çok iyi ilgilenen biri tavsiye ederim cidden ben kaç doktora gittim hepsine saygım sonsuz ama Mehmet Beyin eline kimse su dökemez.

işini büyük bir titizlikle yapan harika bir bilgi hazinesi olan ve bu hazineyib kulamayı çok iyi bilen bir doktor her zaman bu çizgide bu başarı ve istikrarığını koruması dileğiyle

Hocam,teşekkürler,kucak dolusu sevgiler ve saygılar.Allah razı olsun.Artık yüzüm gülüyo sayenizde.Ağrılarım geçti.Ayrıca konuştuğumuz konu ile ilgili de çok olumlu şeyler oldu.Ya var ya çok iyisiniz gerçekten.Nasıl teşekkür edeceğimi inanın bilemiyorum.Size ulaşamıyorum,misafir hastanızdım hatırlarsanız.Bu yorumlardan haberiniz oluyor mu bilmiyorum hocam ama eğer okuyorsanız sizi çok sevdiğimi bilmenizi isterim.Değişik bir insansınız.Bu kadar samimi,içten,iyi ve sıcak insana ilk defa rastlıyorum.Allah ne muradınız varsa versin güzel hocam.Saygıyla selamlarım.

R

Memlekette nadir bulunacak bir insandır kendisini tanimaktan seref duyarım yillarini bu memleketin evlatlarina adamis memleket de ayrim yapmdan kimselerin gitmediği yerlerde inatla yılmadan görev yapmış doktorlugunun yaninda abilik babalık yol gösterici bir rehberlik yapmıştır rabbim bu yolunda ki emeklerini boşa çıkarmaz inşallah hocama hurmetler

Tıp hususunda memlekette profosör olduğu halde mehmet hocamız kadar bilgi birikimine sahip az insan var kendisi doktorluğu kişiliği yöneticiliği ile bu ülkenin ihtiyacı olan değerlerindendir...

Profili düzenle veya yönet