......
Her şeyden önce işinde iyi olması empati yeteneğinin zayıf olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Doktorumun yönlendirmesiyle gömülü 20lik dişimi çektirdim. Çekimle ilgili problem yaşamadım fakat Mehmet bey gerçekten bana özel miydi nedendi bilmiyorum ama hiçbir şekilde hasta psikolojisine uygun olarak davranmadı. Dikişlerimi alırken de benim onun işini zorlaştırdığımı söyledi. Canımın acıdığını gördüğü halde. Gerisi artık size kalmış.
Mehmet Gören isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Gören, Diş Hekimi.
Mehmet Gören adresi nerede?Mehmet Gören şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemalpaşa Mahallesi İstiklal cd. 52/B parseller Avcılar Avcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Gören isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Gören online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Gören isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Gören bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Gören ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Gören hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Gören hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 2.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Avcılar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri