Fundoplikasyon(Gerd Cerrahisi)
Tip 2 Diyabet Cerrahisi
Tüp Mide Ameliyatı
Şeker Ameliyatı
Hasta
Devlet dairesinde memur olarak çalışmaktayım. 3 ay önce Mehmet hocam anal fissür ameliyatımı yaptı. Allah bin kere razı olsun. Ameliyat günü de dahil çok rahatladım. Ameliyat sonrası da ihtiyaç sonrasıda kayda değer hiç bir ağrı duymadım. Henüz bikaç gün geçmişti kontrolde yaranın kapandığını ve normal hayatıma dönebileceğimi söyledi. En az 5 yıldır çekiyordum, bunu çeken bilir, ayakta dahi durunca makattaki sancıdan kıvranıyordum, öncesinde de bazı doktorlar gezdim botox, krem vs. hepsi hikaye asıl olan Mehmet hocamdır. İşim masa başı ama otur oturabilirsen, bu hastalık yüzünden son 5 yılım zehir oldu, acı içinde ve asosyal geçti. Keşke keşke öncesinde hocama ulaşsaydım, arkadaşlar rahatsızlığı olan hiç beklemesin, hocam hem profesyonel hem profesör. Güleryüz, tatlı dil, moral... hocamda hepsi fazlası ile mevcut, Allah esirgesin kendisini. Ben kurtuldum sanıyorum, inşallah sizde kurtulursunuz.
Mehmet Görgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Görgün, Genel Cerrahi. Size Mehmet Görgün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tüp Mide Ameliyatı, Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı, Obezite Cerrahisi, Morbid Obezite Cerrahisi, Randevu, Mide Bypass Ameliyatı, Tip 2 Diyabet Cerrahisi, Roux En Y Gastirt Bypass, Gastrik Bypass, Sadi-S Ameliyatı.
Mehmet Görgün adresi nerede?Mehmet Görgün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1421 Sok.No:33 Kat:3 D:6 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Görgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Görgün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Görgün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Görgün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mehmet Görgün hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Görgün ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Görgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Görgün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Görgün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Görgün hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Görgün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar