Diş Hekimi Randevusu
Hastane Caddesi, Koçak İş Merkezi Kat : 1 Daire : 2 Yiğitoğlu Pastanesi Üstü İpekyolu, Van
20'lik Diş Çekimi
Mehmet Gülcan Muayehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Diş Eti Estetiği
Diş Çekimi
Kök Kanal Tedavisi
Lazer Cerrahisi
İmplant
i̇...m
Öncelikle kliniğe girince bizleri karşılayan güler yüz ve profesyonel ekip bence en önemli detay, ardından herkesin korkarak yaptırdığı diş işlemlerinin ağrısız ve bir o kadar iyi bir şekilde yapılması beni bir dahaki diş tedavisinde hiç düşünmeden oraya yönlendiriyor. Diş çekimi ve dolgu gibi işlemlerde hiçbir ağrı hissetmedim doktorumuzun eli oldukça hafif ve bir o kadar nazik :) En son yirmilik dişlerim için gittim ve onları da çok rahat bir şekilde çektirdim iyi ki varsınız :)
yı...
İnanılmaz beyefendi bir hekim işinin ehli benm implantlarımı ve laminelerimi yaptı yıllardır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım gözü kapalı tercih edebilirsiniz
Mehmet Gülcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Gülcan, Diş Hekimi. Size Mehmet Gülcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Lazer Cerrahisi, Diş Eti Estetiği, Diş Çekimi, İmplant.
Mehmet Gülcan adresi nerede?Mehmet Gülcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Caddesi, Koçak İş Merkezi Kat : 1 Daire : 2 Yiğitoğlu Pastanesi Üstü İpekyolu Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Gülcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Gülcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Gülcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Gülcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Gülcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Gülcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Gülcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.