Ziraat Mah. Kurtdereli Sok.No:10 Dışkapı, Altındağ
fa...u
benim çocuğumun hastalığı bir bilmece gibiydi. çok şükür Mehmet bey ve Özlem hanım sonuçlandırdı. lizünirik protein intoleransı diye bir hastalıkmış.genetik hastalık. tedaviye başladılar Allah razı olsun ikisindende.oğlum 8,5 yaşında yıllardır neyi olduğu bulunamamıştı. HERKESE DIŞKAPI EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTENESİNİ TAVSİYE EDERİM. çok ilgililer. hematoloji. gastro. endokrin. metabolizma hepside çok incelediler teşekkürler.
ne...r
Alanında uzman, bence bir numara bebeyim önce Allah sonra da onun sayesinde hayatta ve her kimi tanıyor yada tanımayıp tesadüf sohbet ediyorsam da kendisinden övgüyle bahseder ve tavsiye ederim. Daima saglıklı olmasını ben ve benim gibi ailelerin cocuklarına derman olması dilegiyle .Allah kimseyi hastanelere düşürmesin eksaikliginide vermesin.
Mehmet Gündüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Gündüz, Çocuk Metabolizma Hastalıkları.
Mehmet Gündüz adresi nerede?Mehmet Gündüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ziraat Mah. Kurtdereli Sok.No:10 Dışkapı Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Gündüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Gündüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Gündüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Gündüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Gündüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Gündüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Gündüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.