Kardiyoloji Randevusu
Kardiyoloji Randevusu
kü...
2013 yılında asd teşhisi sonucu anjiyomu yapmıştı sonrasında kontrole gittiğimde odasında öğrencilere şunu söylemişti bu kızımızın kalbindeki deliği erken fark ettik sizden ricam böyle bir hasta geldiğinde başınızdan savmayın vicdanlı doktorlar olun mükemmel insan hâlâ kendisine duacıyım başarıları daim olsun
Kendisine yüksek tansiyon ve ektrasistollerim dolayısıyla gitmiştim. Açıklayıcı ve bilimsel bilgileri kendisinden aldım. Hem bilimselliği hem de insanlığı mükemmel bir doktor. H indeksi ne kadar iyi bir bilim insanı olduğunu zaten gösteriyor. Herşey için teşşekürler.
tc...h
Şu an hastanede yatıştayım doktorum anjiyo yaptı, inançlı güzel insan olduğu kanaatindeyim kariyer de yapmış dolu dolu bir hekim internetten araştırdım güzel işlere imza atmış kiminin parası kiminin duası derse dahada ileri gider inşaallah mehmet hocama saygılar sunuyorum başarılarının devamını diliyorum. ALİ RIZA FATİH
me...r
Eşimin iyileşmesinde önce cenabı allah daha sonra sizsiniz hocam allah razı olsun yolonuz açık olsun mesleğinizde başarılar dileriz ailece
er...n
Öncelikle mehmet hocama buradan sonsuz tsk kendıme borc bılıp şunuda acıkca ıfade edecek olursam egerkı kendımı buradan esefle kınayarak işim bıttı selamun aleykum demek pek yerınce olmamıs olarak bu ıcerıgı yazmak durumunda kaldıgımı hısı ıle baslangıc vermek ıstedım sayın mehmet hocamız gecen sene annemız uzerınde bı sistem ıle ( hibrit) anjıo ederek kımsenın bu rıskı goz onune alarak amelıyatını dahı yuklenmedıgı sorumluguna gırerek amalıyatını basarılı bı sekılde yapması ıle kırılan tum hayallerımız bırden umut ısıgı gıbı yanmasına sebeb veren degerlıklı bı hocamızdır hem ınsanlıgı hem meslegı alanınında cok basarılı bırısıdır kendısıne buradan omur boyu saglıklı mutlu yasamlar dılerım RABBIM gonulune gore versın
ah...y
Mükemmel bir doktor
Mehmet Güngör Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Güngör Kaya, Kardiyoloji. Size Mehmet Güngör Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kardiyoloji Randevusu, Normal Randevu.
Mehmet Güngör Kaya adresi nerede?Mehmet Güngör Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muradiye Mahallesi Nüzhetiye Cad, Deryadil Sokağı No:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Güngör Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Güngör Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Güngör Kaya hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Güngör Kaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Güngör Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Güngör Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Güngör Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Güngör Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mehmet Güngör Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar