Uzm. Dr. Mehmet Gürdal Öztekin

Doktor muayenehanesi
Ankara

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Siz bu ülkede aranan doktorlardansınız. Güler yüzünüz. İlginiz alakanız için Allah razı olsun. Benim sezeryandan sonra akciğerime pıhtı atmıştı. Bir sene sonra apandistim balon gibi şiş bir şekilde ona gittim ve inanın elinden ne geliyorsa bütün önlemleri aldı benim için. O kadar mutluyum ki. İyiki Rabbim sizi çıkardı karşıma iyiki vardınız.

Konum: başka bir yer Diğer

Opr Dr Mehmet Gürdal Öztekin gerek mesleki gerekse kişisel olarak çok çok iyi bir hekim. Apandisit ameliyatı yaşadım baya patlamak üzere olan bir durumdaydım sağ olsun çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi hocam güler yüzünüzden ve yakın ilginizden dolayı sonsuz teşekkürler

Konum: Doktor muayenehanesi İng herni operasyon

Değerli Dr. Mehmet gürdal öztekin hocam beni kasık fıtığı ameliyatı yaptı, ilgisi, bilgisi ve yeteneği bakımından ben hocamdan çok memnun kaldım. ALLAH razı olsun.

Konum: Doktor muayenehanesi Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı

Safra kesesindeki taşlar için özelde amaliyat olmakta kararsız kalmıştık ama devletimiR güvenerek Servergazi hastanesine geldik tesadüfen Mehmet bey denk geldi iyiki de denk gelmiş allah razı olsun konuşmasıyla bize bilgi aktarımıyla bizi rahatlattı hiç özele gitmeye gerek yokk allah razı olsun işi gücü rast gelsin inş profesör olsun en kısa zaman inşallh şaka bir yana böyle doktorlara ihtiyacımız var Orhan yorulmaz

Konum: Doktor muayenehanesi basarı hıc bır zaman tesaduf degıldır

denızlıde bu gunune kadar gordugum en ıyı cerrah allah razı olsun ondan anlayıslı kıbar zarıf bır o kadarda basarılı annemın cok buyuk bır fıtık amelıyatını yaptı herkes masada kalır demıstı ama hocam basardı o cok ıyı bır dr allah razı olsun kendını tebrık ederım cok tesekkur ederız aılem adına bıze annemızı gerı verıdıgı ıcın once allahın ıznıyle sonra gurdal hocamın basarısıyla cok ıyı gecen bır amelıyat surecı gecırdık cok anlayıslı ve sabırlı bı cerrah kendısıne sabrından dolayıda ayrıca tesekkur ederım ıyıkı onu tanımısım ıyıkı annemı gurdal hoca amelıyat yapmıs ıyıkı varsınız hocam sızı gercekten cok sevıyorum basarılarınız daım olsun hastanız gonul aktasın kızı filiz engin sevgı ve saygılarımla

O

Allah ondan razı olsun.
eşimi büyük bir sıkıntıdan kurtardı. keşke sandıklıdan gitmese. tanıdığım en iyi hekim diyebilirim.
keşke her hekim gürdal hoca olabilse

Profili düzenle veya yönet