Uzm. Kl. Psk. Mehmet Hakan Baytar

Bireysel Terapi +6 daha fazla

Cinsel Terapi

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Rönesans Psikoloji

Merhaba, ben Klinik Psikolog M. Hakan Baytar.

2018 yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümünden mezun oldum. Lisans eğitimim süresince Özel Öz Akdamar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde (2016) ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Psikiyatri Anabilim Dalında (2017) stajyer olarak olarak görev yaptım. Bu sayede ilk mesleki deneyimlerimi edinmiş oldum.

2017 yılında Bilişsel Davranışçı Terapi, Çocuklarda Bilişsel Davranışçı Terapi ve Oyun Terapisi eğitimlerine katılarak bu eğitimleri başarıyla tamamladım.

2019 yılında Esenyurt Ünivesitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Psikoloji Anabilim Dalı Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programını tamamlayarak Klinik Psikolog olmaya hak kazandım. Yüksek Lisans eğitimim devam ederken aktif olarak danışan görmeye başladım ve aynı zamanda dikkat eğitimlerine katılıp ilgili çalışmalar gerçekleştirdim.

2019 yılında Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında ‘Rehberlik ve Danışma Kursu’ eğitimine katıldım.

Şimdi ise Van ilinde Rönesans Psikoloji adı altında danışanlarıma hizmet vermekteyim. Şehir dışındaki danışanlarım ile online olarak görüşme yapmaktayım.

Aldığım Bazı Eğitim ve Sertifikalar:

Bilişsel Davranışçı Terapi (Bilgelik Enstitüsü, İstanbul 2017)
Çocuklarda Bilişsel Davranışçı Terapi (Bilgelik Enstitüsü, İstanbul, 2017)
Oyun Terapisi (Bilgelik Enstitüsü, İstanbul, 2017- Mind Engineers Psikoloji, 2019)
Dikkat Eksikliği (Ponte Psikoloji, İstanbul 2019)
Cinsel Terapi (Mind Engineers Psikoloji, 2019 - Çevrimiçi Terapi, 2021)

Konum: Rönesans Psikoloji Bilişsel Davranışçı Terapi

Hakan bey ile kaygı problemim nedeniyle iletişime geçtim. Seanslar süresince önemli şeyleri değiştirdiğimizi düşünüyorum. Hayatıma farklı bir pencereden bakmamı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Konum: Rönesans Psikoloji Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Uzun suredir kpss konusunda stres ve dikkat dağınıklığı yaşıyordum. Profesyonel bir yardım almam gerektiğini düşündüm ve Hakan bey ile birlikte bu sorunu çözdük. Kendisine bu konuda çok teşekkür ediyorum. Beni çok iyi yönlendirdi ve artık daha sağlıklı bir şekilde sınavıma çalışabiliyorum.