Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı No:274 Mahall B Blok Kat 2 No 14, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Kredi kartı

Horlama Cerrahisi

Kulak Estetiği

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Prof. Dr. Mehmet Hakan KORKMAZ

Prof. Dr. Mehmet Hakan Korkmaz İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Koleji'nde 1982 yılında tamamladı. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi'ni kazanıp 1988 yılında tıp doktoru olarak mezun oldu. 1988'de TUS sınavıyla Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Kulak Burun Boğaz ihtisasına başladı. 1989'da Amerika birleşik Devletlerinde ihtisas yapma hakkını veren ECFMG sınavlarını tek seferde geçti. 1992 yılında Kulak Burun Boğaz uzmanı olarak mezun oldu.1993-1994'te Kilis'te 1 sene mecburi hizmet, 1994-1995'te 16 ay süreyle Samsun Askeri Hastanesi'nde askerlik görevini tamamladı. 1995 ve 1998 yılları arasında Ankara Hastanesi'nde KBB uzmanı olarak çalıştı. 1998 yılında yapılan merkezi şef, sef yardımcısı sınavında Türkiye 3. sü oldu.
1998-2000 yılları arasında ABD Michigan Wayne State Üniversitesi Kulak Burun Boğaz bölümünde Baş Boyun Kanserleri Cerrahisi programında 2 yıl süreyle üst ihtisas (Clinical Fellowship) yaptı. Bu sürede asistanlara eğitim verdi. Birçok araştırma projesinde yer alıp bu çalışmalardan 9 adet uluslararası makale sahibi oldu. Ayrıca bu dönemde birçok cerrahi ve tıbbi kursa katıldı, dersler verdi ve toplantılarda sunumlar yaptı.
2000 Ağustos’ta Türkiye'ye dönüp Ankara Numune Hastanesi'nde KBB Başasistanı olarak göreve başladı, 2001 de ÜDS İngilizce sınavında 100 tam puan aldı, 2001'de sınavla Şef Yardımcısı, 2002 Nisan da Doçent oldu. 2005 Aralık'ta Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Hastanesi'ne Klinik Şefi olarak atandı, aynı yıl Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlik Belgesi'ni kazandı. 2011 Mayıs'ta Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim dalına Profesör olarak atandı. 2013 yılında Tıpta Uzmanlık Kurulu tarafından ihdas edilen "Ağız Yüz ve Çene Cerrahisi Uzmanı" ünvanını kazanmıştır.
2012-2016 yılları arasında Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kulak Burun Boğaz Okulları Kurucu Başkanlığını yürütmüştür. 2016-2018 yılları arasında Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Başkanlığı ve Kulak Burun Boğaz Okulları – Baş Boyun ve Tiroid Cerrahisi Okulu Başkanlığını yürütmüştür. 5-7 Nisan 2018’de 13. Uluslararası Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi Başkanlığını, 7-9 Mart 2019’da 5. Multidisipliner Baş Boyun Kanserleri Kongresi Eş Başkanlığını yapmıştır. Halen “Baş Boyun Kanserleri Derneği” yönetim kurulu üyesi ve “Hava Yolu ve Hastalıkları Anestezisi ve Cerrahisi Derneği1 Başkanı olarak görev yapmaktadır.
Her yıl birçok ulusal ve uluslarası toplantılarda konuşmacı ve panelist olarak katılmaktadır. Ayrıca birçok bilimsel araştırma projesi ve makale yazımında aktif görev almaktadır. Mesleki derneklerin yönetim kademeleri ve Sağlık Bakanlığı Danışma Kurulu üyeliklerini sürdürmektedir. Her yıl iki defa yapılan ‘Ankara Kulak Burun Boğaz Diseksiyon Günleri’ Eğitim Program Yöneticisi olarak görev almaktadır.

T

Merhaba;
Yaklaşık 3 yıl önce ses kısıklığı şikayetim nedeniyle KBB gittiğimde ses tellerinde lezyon olduğu öğrendim İnternetten hakan hocami buldum (en doğru kararlarından bir tanesi) yapılan biopsi sonucu kanser olduğumu öğrendim .Soluğu hakan hocamın yaninda aldım ağlayarak gittiğim muayeneden gülerek çıkmışım(ALLAH razı olsun)lazer ameliyati ile kanserli hücre alındı. Fakat 2.5 yıl sonra bu seferde girtlakta çıkmıştı girtlak alınması gerekiyordu.Dünyam başıma yıkılmıştı.Hakan hocamın motive eden konuşması sayesinde bi nebze rahatlamistim.Bir umut ışığı sunmuştu uzun bir tedavi sonnunda (5.ay) tumor kaybolmuştu.
Bu zor gecen dönemde hakan hocam sürekli irtibat halinde oldum ne zaman bir sorum olsa direk araya biliyordum sensini duymak beni çok rahatlatiyordu her soruma bıkmadan usanmadan cevap veriyor ve beni motive etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyordu.Benim için artık doktor değil bir abim gibiydi.Rabbim başarılarının devamını sağlasın inşallah.....

Konum: Prof. Dr. Mehmet Hakan KORKMAZ Baş ve Boyun Cerrahisi

Annemin gırtlak kanseri olduğunu öğrendikten karşımıza Hakan hoca çıktı ve bizi asla yormayan bir tedavi önerdi. Tümörün yeri çok zor olmasına rağmen hiç bir delik yapmadan bir tedavi süreci gerçekleştirdi. Ameliyattan sonra asla desteğini bırakmadı ve radyoterapi sürecimizde de bize çok destek oldu. 3 yıl oldu annem kanseri atlatalı kendisine kontrole gittiğimizde güleryüzüyle bizi karşılamaya içimizi rahatlatmaya devam ediyor. Kendisine telefonla ulaşmakta kolay. Ne zaman mesaj atsam gün içinde mutlaka dönüş yapıyor mesajla içimizi rahatlatıyor. Hakan hocam sadece Türkiye için değil dünyamız için bir değerdir. Kendisine saygılarımı iletiyorum.

Konum: Prof. Dr. Mehmet Hakan KORKMAZ Baş ve Boyun Cerrahisi

Babamin girtlak kanseri teshisinden sonra eskisehirden hocama ulastik.gırtlak alıncak berbat gibi söylemlerden sonra hocamiz lazer tedavisi ile babamızı sagligina kavuşturdu.ilgisinden yaklaşimından dolayi başarılı ve ilgili bir doktor.

Konum: Prof. Dr. Mehmet Hakan KORKMAZ Kulak Burun Boğaz Randevusu

Kronik Sinüzit şikayeti ile Ankara ilinde 2013-2017 yılları arası en az 7-8 KBB uzmanına muayene oldum. Uygulanan tedavilerden herhangi bir fayda sağlayamadım. Sonrasında bir tavsiye üzerine Prof.Dr. Hakan KORKMAZ hocama ulaştık. Kendisi son derece güler yüzlü şekilde yaklaşarak ve aydınlatıcı bilgiler vererek sorunun sadece kronik sinüzit olmadığını, sinüslerde sinüzit ile birlikte farklı kemik yapıları olduğunu, öncelikle ilaç tedavisi deneyeceğini fayda sağlamaması durumunda cerrahi seçeneğini uygulayacağını söyledi. Uygulanan ilaç tedavisinden fayda sağlanamayınca diğer gittiğimiz doktorların yapmaya cesaret edemediği cerrahiyi ekibiyle beraber son derece başarılı şekilde uyguladı. O gün bugündür şikayetlerim ortadan kalktı. Belli aralıklarla rutin kontrollere gidiyorum. Hala aynı güler yüzle beni karşılıyor. Teşekkürler Hakan hocam. İYİKİ VARSIN HOCAM

Konum: Prof. Dr. Mehmet Hakan KORKMAZ Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)

1 yıldır Antalya ‘da sesimin kısılmasından dolayı tedavi gördüm. Farklı doktorlara ve hastanelere gitmeme rağmen hastalığım ile ilgili olumlu bir sonuç alamadım.Tavsiye üzerine Hakan Bey’e gittim. Muayene sonucunda hemen ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve 2 gün sonra ameliyat oldum . 2 ay sonra nerdeyse hiç olmayan sesim, ameliyat sonrası eskisi gibi düzeldi. 3 aylık periyotlarla hala kontrole gitmekteyim. Hakan Bey ‘e sonsuz teşekkür ediyorum. Kendisi ilk muayenede teşhisi koyarak iyileşmemi sağladı. İyi ki Hakan Bey’i tanımışız. Şifa arayan herkese Hakan Bey ilk tavsiyemdir. Sonsuz teşekkürler.

Konum: başka bir yer Diğer

Tiroidlerimde nodüller oluşmuştu patoloji sonucuna göre kötü huylu olmasi yüksek ihtimaldi. Hocam ameliyat etti. Ameliyatı çok başarılı geçti. Boğazım çok şükür tertemiz oldu. Böylesi doktorları Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.

Konum: Prof. Dr. Mehmet Hakan KORKMAZ Kulak Burun Boğaz Randevusu

Konya dan Ankara ya oğlumun boğazındaki daralma sıkıntısı için gelmiştik. Gerçekten çook iyi bir insan ve hekim. Herşeyi çok detaylı bir şekilde anlattı ve video şeklinde izletti. Artık içim rahat bir şekilde Konya ya dönüyorum. Kendisine tekrar teşekkür eder , başarılarının devamını dilerim. Sizin gibi hekimler hep varolsun inş :))

K
Konum: Prof. Dr. Mehmet Hakan KORKMAZ Kulak Burun Boğaz Randevusu

Mükemmel bir insan. Hastasını o kadar güzel dinliyor ki güler yüzüyle bıkmadan sıkılmadan. Ve herşeyi tek tek açıklayarak anlatması. Herkesin genel anestezi zor bi yerde lezyon diyerek beni korkutmasından sonra şifamı Hakan hocamda buldum sadece 20 dakikalık sedasyonla lezyonumu aldı sağlığıma kavuştum sonsuz teşekkürler… tüm korkularımı yendim sayesinde …

Konum: Prof. Dr. Mehmet Hakan KORKMAZ Tiroid Cerrahisi

İhmalimden dolayı müdahaleyi epey geciktirdiğim çok sayıda tiroid nodülüm vardı,
alt tarafa, göğüs kafesime sıkışık, soluk ve nefes boruma doğru bazıları ciddi büyüme yapmıştı.Artık yoğun ağrılar ve sıkıntılar yaşıyordum .Yapılan doktor görüşmelerinin ardından ameliyat olmam gerektiğini öğrendik. Böylelikle güvenebileceğimiz bir doktor arayışına girdik.
Değerli hocamın gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrasındaki ilgisi ve yaklaşımı bu süreci rahat ve sağlıklı bir şekilde atlatmamızı sağladı. Hakan hoca tiroid cerrahisi konusunda gözü kapalı güvenebileceğiniz bir insan
Kendisine bir kez de buradan teşekkür etmek istedim .Ellerinize sağlık

Konum: Prof. Dr. Mehmet Hakan KORKMAZ Tükürük Bezi Ameliyatı

Kulak arkası tümörümden dolayı yıllardır çok büyük bir şişlik ve yüzümde görüntü bozukluğu vardı. Bu nedenle doktorumuza başvurdum. Çok başarılı bir şekilde ameliyatımı gerçekleştirdi. Beni eski sağlığıma kavuşturdu. Doktorumuzun ellerine sağlık herkese tavsiye ederim Hakan hocamızı. Güler yüzlülüğü, babacanlılığı ve samimiyetinden dolayı doktorumuza çok teşekkür ederim.
Ahmet Ersöz