Mimar Sinan Mahallesi 1399. Sokak No:25 Alsancak, Konak

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Kadın Genital Kanser Taramaları

Kanser Cerrahisi

Ürojinekolojik Ameliyatlar

Özel Sağlık Hastanesi

Doç.Dr. Mehmet Hakan Yetimalar 1981 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ' nden mezun olmuştur. 1981 - 1986 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum İhtisas Eğitimini tamamlamış, 2011 yılında da Jinekolojik Onkolojik Cerrahisi Yandal Uzmanlığını tamamlamıştır.2021 yılında Doçent ünvanını alan Mehmet Hakan Yetimalar, Özel Sağlık Hastanesi'nde hastalarına hizmet vermektedir.

Makaleler

P
Konum: Özel Sağlık Hastanesi Diğer

Hakan hocamla yolumuz 2021 yılında bebeğime hamile kalışımla başladı. Enfeksiyonlu ve problemli geçen hamilelik döneminde iyiki böyle bir hekimle karşılaşmışım dedim ve hep şükür ettim. Engin tecrübesi ile gece gündüz her sıkıntıma yetişen gerçek bir hekimdir kendileri.. Hakan Hocam geçtiğimiz hafta Miyom ameliyatımı yaptı. Şuan istirahat ederken yazıyorum bu satırları .. Kendinizi sorgusuz sualsiz bir hekime teslim etmek oldukça güç bir durumdur. Güzel yüreği ile kendini hastalara adamış bu gerçek hekime sevgilerimi ve saygılarımı sunmaktan mutluluk duyuyorum. İyiki varsınız hocam..

I
Konum: Özel Sağlık Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Bu yıl Hakan Bey'e miyom ameliyatı oldum. Keza başarılı bir ameliyattı. Ameliyat öncesinde androjen testi yaptı. Ameliyat sonrasında bu testi yeniledik ve böbrek üstü bezi hormonum yüksek çıktı. Hakan Bey renkli (ilaçlı) mr görüntüsü istedi. Başka doktorlar da bu durum genetik, akdeniz tarzı beslenme tavsiye edilmişti bana ama Hakan Bey sayesinde pankreasta tümörü görerek genel cerraha yönlendirdi. Yaşım 41. Şimdilik bu sürecin başındayım. Umarım sağlığıma tam anlamıyla kavuşurum ve ben gerçekten Hakan Bey'e yürekten minnet duyuyorum. İyi ki işinde titiz ve detaycı güzel doktorlarımız var. İyi ki yollarımız kesişti.

Doç. Dr. Mehmet Hakan Yetimalar

Teşekkür ederim. Sağlık diliyorum.

P
Konum: Özel Sağlık Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hamileliğimin en başından beri iletişimiyle açıklamalarıyla ve tecrübesiyle hamileliğimi çok iyi geçirmemi sağladı gönülden hocamı tavsiye ederim başarılarınız daim olsun..

Teşekkür ederim. Sağlık diliyorum. Selamlar

Konum: Özel Sağlık Hastanesi Diğer

3 hafta önce cikolata kisti ameliyatimi gerçekleştirdi. Hayatımda ilk defa ameliyat olacaktım ve fazlasıyla korkuyordum. Kendisi hem bilgisiyle hem açıklamaları hem de ilgisiyle beni çok rahatlattı. Tecrübesi ve bilgisi kesinlikle hayran kalinmayacak gibi değil. Başarılı bir ameliyat geçirdim ve sayesinde sağlığıma kavuştum. Kesinlikle benim gibi cikolata kisti olan kafasında soru işareti olan ne yapacağını bilmeyen herkesin mutlaka gidip muayene olması gerektiğini düşünüyorum.

Teşekkür ederim, sağlık diliyorum. Selamlar

I
Konum: Özel Sağlık Hastanesi Gebe Takibi

Bundan tam 40 gun once sevgili doktorumuz Hakan Bey bebegimizi dogurttu. Bugun de dogum sonrasi kontrol icin kendisine muayene oldum. Sayesinde cok rahat ve saglikli bir hamilelik dönemi gecirdim. Kendisinin bilgisi ve tecrubesi muazzam. Hic telaslandirmadan keyifle bu dönemi yaşadiysam en cok kendisi sayesindedir. Tüm şifa bekleyenlere ve bebek sahibi olmak isteyenlere gönülden tavsiye ederim.

Doç. Dr. Mehmet Hakan Yetimalar

Nazik yorumunuz için teşekkür ederim. Sağlık diliyorum.

C
Konum: Özel Sağlık Hastanesi Randevu

2018 yılında sagsalim oğlumu kucağıma verdi sevgili naif doktorum hakan bey adeta bir psikolog sakinliği anlayışı ilgisi bilgisi iyiki sizi tanımışım .2024 yili ikinci gebeliğimde de hakan bey i bulup 20.haftaya kadar kendisine takipteydim ama bazı sebeplerden ötürü doğumum hakan bey ile gerceklesemedi ama buradan kendisine çok minnettar olduğumu yazmak istedim herkese gözü kapalı tavsiyemdir.

Teşekkür ederim. Sağlık diliyorum. Selamlar

Konum: Özel Sağlık Hastanesi Kadın Genital Kanser Taramaları

Doktor Mehmet Hakan Bey sorunumla ilgili internette araştırma yaparken tesadüfen karşıma çıktı ve kendisiyle tanıştığım için gerçekten çok şanslı hissediyorum. Mesleki bilgi ve donanım konusunda güven verdiği gibi hasta ile iletişiminde de çok nadir bir hassasiyete ve empatiye sahip. Sorunum konusunda da her zaman açık ve anlaşılır bir dille bana yardımcı oldu tedavim çok başarılıydı ve beni büyük bir depresyonun içinden çekip aldı. Doktor bey ile her kontrolüm şehir değiştirip randevu almama değen bir tecrübe oluyor. Kendisine minnettarım.

Çok teşekkür ediyorum. Yorumunuz beni mutlu etti. Sağlık diliyorum. Selamlar

T
Konum: Özel Sağlık Hastanesi Kanser Cerrahisi

Hakan beyi annemin ameliyat olması gerektiği için arkadaşının tavsiyesiyle bulduk ve gerçek anlamda annemin hayatını kurtardı hiç haberimizin olmadığı sinsi bir hastalık olan yumurtalık kanserini yenmemizi ve en başında yakalamamızı sağladı hemen bana HPV aşırısına başladık bende kontrollerimi kendisine bıraktım ailecek çok seviyoruz ve memnunuz çok güler yüzlü açıklayıcı rahatlatıcı biri

Konum: Özel Sağlık Hastanesi Randevu

Doktor Bey'e gebelik istediğim için gitmiştim. Tüm tahlil ve muayenelerimi gerçekleştirdikten sonra uyguladığı tedavi ile gebelik oluştu. Gebelik takibimi ve doğumu gerçekleştirdi. Çok açık ve anlaşılır bir dille gebelik sürecini detaylı olarak anlattı. Gebelik süresince aklıma takılan birşey olduğunda hemen dönüş yapıyordu. İnsanı rahatlatan, güler yüzlü bir doktor. Doktor Bey'in bilgisi ve tecrübesi sayesinde sıkıntısız ve sağlıklı bir hamilelik geçirdim. Rahat geçen dokuz ayın sonunda kızımızı sağlıkla kucağımıza aldık. İyi ki varsınız.

Konum: Özel Sağlık Hastanesi Over Kist Ameliyatı

Sağ yumurtalığımda yaklaşık 6.5 cm civarında bir over kisti tespit edildi. Kendisi açık ameliyatımı / Frozen başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Çok şükür ki benim kistim iyi huylu çıktı. Kendisi tanı sürecinde bu operasyonun detayını, karşılaşabileceğim sonuçları bana oldukça detaylı anlattı. Tedavi süresince de detaylı açıklamaları devam etti ve sakin tutumu ile güven verdi. 29 yaşında bekar ve hiç çocuk sahibi olmamış bir kadınım, bundan sonra da rutin kontrollerimde kendisi ile devam edeceğim. İlaveten, kendisinin bulunduğu Özel Sağlık hastanesinin lokasyonu çok merkezi; Alsancakta oldukça kolay ulaşılabilir bir yerde. Yenilendiği için hijyenik ve şık; kendinizi hastanenin ürkütücü havası içinde değil daha rahat bir ortamda buluyorsunuz. Kesinlikle hem Hakan Beyi hem de hastaneyi öneririm.