Doç. Dr.
Over Kistleri
Rahim Ağzı Kanseri Tarama
Sezeryan Doğum
pı....
Hakan hocamla yolumuz 2021 yılında bebeğime hamile kalışımla başladı. Enfeksiyonlu ve problemli geçen hamilelik döneminde iyiki böyle bir hekimle karşılaşmışım dedim ve hep şükür ettim. Engin tecrübesi ile gece gündüz her sıkıntıma yetişen gerçek bir hekimdir kendileri.. Hakan Hocam geçtiğimiz hafta Miyom ameliyatımı yaptı. Şuan istirahat ederken yazıyorum bu satırları .. Kendinizi sorgusuz sualsiz bir hekime teslim etmek oldukça güç bir durumdur. Güzel yüreği ile kendini hastalara adamış bu gerçek hekime sevgilerimi ve saygılarımı sunmaktan mutluluk duyuyorum. İyiki varsınız hocam..
il...r
Bu yıl Hakan Bey'e miyom ameliyatı oldum. Keza başarılı bir ameliyattı. Ameliyat öncesinde androjen testi yaptı. Ameliyat sonrasında bu testi yeniledik ve böbrek üstü bezi hormonum yüksek çıktı. Hakan Bey renkli (ilaçlı) mr görüntüsü istedi. Başka doktorlar da bu durum genetik, akdeniz tarzı beslenme tavsiye edilmişti bana ama Hakan Bey sayesinde pankreasta tümörü görerek genel cerraha yönlendirdi. Yaşım 41. Şimdilik bu sürecin başındayım. Umarım sağlığıma tam anlamıyla kavuşurum ve ben gerçekten Hakan Bey'e yürekten minnet duyuyorum. İyi ki işinde titiz ve detaycı güzel doktorlarımız var. İyi ki yollarımız kesişti.
pe...d
Hamileliğimin en başından beri iletişimiyle açıklamalarıyla ve tecrübesiyle hamileliğimi çok iyi geçirmemi sağladı gönülden hocamı tavsiye ederim başarılarınız daim olsun..
se...
3 hafta önce cikolata kisti ameliyatimi gerçekleştirdi. Hayatımda ilk defa ameliyat olacaktım ve fazlasıyla korkuyordum. Kendisi hem bilgisiyle hem açıklamaları hem de ilgisiyle beni çok rahatlattı. Tecrübesi ve bilgisi kesinlikle hayran kalinmayacak gibi değil. Başarılı bir ameliyat geçirdim ve sayesinde sağlığıma kavuştum. Kesinlikle benim gibi cikolata kisti olan kafasında soru işareti olan ne yapacağını bilmeyen herkesin mutlaka gidip muayene olması gerektiğini düşünüyorum.
ir...i
Bundan tam 40 gun once sevgili doktorumuz Hakan Bey bebegimizi dogurttu. Bugun de dogum sonrasi kontrol icin kendisine muayene oldum. Sayesinde cok rahat ve saglikli bir hamilelik dönemi gecirdim. Kendisinin bilgisi ve tecrubesi muazzam. Hic telaslandirmadan keyifle bu dönemi yaşadiysam en cok kendisi sayesindedir. Tüm şifa bekleyenlere ve bebek sahibi olmak isteyenlere gönülden tavsiye ederim.
ca...
2018 yılında sagsalim oğlumu kucağıma verdi sevgili naif doktorum hakan bey adeta bir psikolog sakinliği anlayışı ilgisi bilgisi iyiki sizi tanımışım .2024 yili ikinci gebeliğimde de hakan bey i bulup 20.haftaya kadar kendisine takipteydim ama bazı sebeplerden ötürü doğumum hakan bey ile gerceklesemedi ama buradan kendisine çok minnettar olduğumu yazmak istedim herkese gözü kapalı tavsiyemdir.
s....u
Doktor Mehmet Hakan Bey sorunumla ilgili internette araştırma yaparken tesadüfen karşıma çıktı ve kendisiyle tanıştığım için gerçekten çok şanslı hissediyorum. Mesleki bilgi ve donanım konusunda güven verdiği gibi hasta ile iletişiminde de çok nadir bir hassasiyete ve empatiye sahip. Sorunum konusunda da her zaman açık ve anlaşılır bir dille bana yardımcı oldu tedavim çok başarılıydı ve beni büyük bir depresyonun içinden çekip aldı. Doktor bey ile her kontrolüm şehir değiştirip randevu almama değen bir tecrübe oluyor. Kendisine minnettarım.
tu...r
Hakan beyi annemin ameliyat olması gerektiği için arkadaşının tavsiyesiyle bulduk ve gerçek anlamda annemin hayatını kurtardı hiç haberimizin olmadığı sinsi bir hastalık olan yumurtalık kanserini yenmemizi ve en başında yakalamamızı sağladı hemen bana HPV aşırısına başladık bende kontrollerimi kendisine bıraktım ailecek çok seviyoruz ve memnunuz çok güler yüzlü açıklayıcı rahatlatıcı biri
Doktor Bey'e gebelik istediğim için gitmiştim. Tüm tahlil ve muayenelerimi gerçekleştirdikten sonra uyguladığı tedavi ile gebelik oluştu. Gebelik takibimi ve doğumu gerçekleştirdi. Çok açık ve anlaşılır bir dille gebelik sürecini detaylı olarak anlattı. Gebelik süresince aklıma takılan birşey olduğunda hemen dönüş yapıyordu. İnsanı rahatlatan, güler yüzlü bir doktor. Doktor Bey'in bilgisi ve tecrübesi sayesinde sıkıntısız ve sağlıklı bir hamilelik geçirdim. Rahat geçen dokuz ayın sonunda kızımızı sağlıkla kucağımıza aldık. İyi ki varsınız.
f....e
Sağ yumurtalığımda yaklaşık 6.5 cm civarında bir over kisti tespit edildi. Kendisi açık ameliyatımı / Frozen başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Çok şükür ki benim kistim iyi huylu çıktı. Kendisi tanı sürecinde bu operasyonun detayını, karşılaşabileceğim sonuçları bana oldukça detaylı anlattı. Tedavi süresince de detaylı açıklamaları devam etti ve sakin tutumu ile güven verdi. 29 yaşında bekar ve hiç çocuk sahibi olmamış bir kadınım, bundan sonra da rutin kontrollerimde kendisi ile devam edeceğim. İlaveten, kendisinin bulunduğu Özel Sağlık hastanesinin lokasyonu çok merkezi; Alsancakta oldukça kolay ulaşılabilir bir yerde. Yenilendiği için hijyenik ve şık; kendinizi hastanenin ürkütücü havası içinde değil daha rahat bir ortamda buluyorsunuz. Kesinlikle hem Hakan Beyi hem de hastaneyi öneririm.
Mehmet Hakan Yetimalar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Hakan Yetimalar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi. Size Mehmet Hakan Yetimalar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Gebe Takibi, Genel Jinekolojik Operasyonlar, Genital Kanser, Jinekolojik Cerrahi, Kadın Genital Kanser Taramaları, Kanser Cerrahisi.
Mehmet Hakan Yetimalar adresi nerede?Mehmet Hakan Yetimalar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi 1399. Sokak No:25 Alsancak Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Hakan Yetimalar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Hakan Yetimalar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Hakan Yetimalar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Hakan Yetimalar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Hakan Yetimalar hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Hakan Yetimalar ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Hakan Yetimalar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Hakan Yetimalar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Hakan Yetimalar hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta / danışan, Mehmet Hakan Yetimalar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Hakan Yetimalar hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Hakan Yetimalar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Urla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aliağa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (12)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları