Selvi Sok.No:13 Cebeci, Çankaya, Ankara
ül....
şu anda olduğu yerden çok çok daha iyi yerler hak eden konusunda oldukça uzman bir doktordur benim 2006 yılında idrar yolları iltihabım vardı ve bu mideme vuruyordu kaç doktor gezdiysem midemde sorun var sanıp lansor tarzı ilaçlar yazıyordu o zaman beşevlerde milli eğitim il müdürlüğü kampusü içindeki beşevler polikliniğinde çalışan haluk bey mide ağrılarımdan şikayet edince idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye gerekli testleri yaptırdı ve sonuç onun sölediği gibi çıktı 1 hafta içinde sayesinde iyileştim allah ondan razı olsun
bu...z
tesadüfen izinde olduğum bir zaman diliminde gittiğim aile hekimliği merkezinde tanıştım.beni muayene etmesi,tanıları,göndermiş olduğu yerde yapılan ve kendisinin birebir yaptırdığı test sonuçları ve yazdığı reçetedeki ilaçların üzerimdeki bıraktığı pozitif sonuçlardan dolayı çok memnun kaldım.ankarada yaşayan akraba ve tanıdıklarıma da tavsiye ettim.
Mehmet Haluk Sancar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Haluk Sancar, Aile Hekimliği.
Mehmet Haluk Sancar adresi nerede?Mehmet Haluk Sancar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selvi Sok.No:13 Cebeci Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Haluk Sancar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Haluk Sancar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Haluk Sancar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Haluk Sancar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Haluk Sancar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Haluk Sancar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Haluk Sancar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.