Uzm. Dkt. Mehmet Hayri Mazlum Şahin , Dil ve konuşma terapisi alanında hizmet vermektedir.
Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi, 2018 Mezunu

ÇALIŞMA DENEYİMİ
NP Feneryolu Tıp Merkezi, NP Beyin Hastanesi, GOP Devlet Hastanesi, Beşiktaş Rehberlik Araştırma Merkezi, Özel Yağmur Çocukları Özel Eğitim Merkezi, Fatih Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Danışmanlık Merkezi, Kartaneleri Özel Eğitim Merkezi, Psikoterapi Merkezi, Gülenay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Elit Samyelim Rehabilitasyon Merkezi, İstanbul Çapa Tıp Fakültesi, Nörodil Dil ve Konuşma Merkezi.

Kurs ve Yetkinlik Eğitimleri
20-23 Mayıs 2018, DIR® Floortime™ Başlangıç Düzeyi Kursu Konuşmacı: Çiğdem Ergül M.S
14 Mayıs 2017, Otizmli Bireyler İçin İşlevsel İletişim Eğitimi, Daphne U. Hartzheim, Ph.D, CCC-SLP BCBA
13 Mayıs 2017, 9. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi '' Total Larenjektomi Sonrası Ses Rehabilitasyonu: Ses Protezi Uygulamaları'' Kursu
13. Mayıs 2017, 9.Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi ”Pediatrik Koklear İmplant Kullanıcılarında İşitsel Algının Değerlendirilmesi ve Dinleme Becerilerinin Geliştirilmesi” Kursu
17 Ekim 2016, Çocukluk Çağı Apraksisinde Değerlendirme ve Müdahele Kursu, Caroline Brown İstanbul
15-17 Şubat 2015 Prompt Tekniği Eğitimi, İntroduction to Prompt Technique, Prompt Instute, Beth Kuegeler,Karin
Brinkmann, prompt eğitimi, İstanbul
11-13 Mayıs 2017 (Ulusal)Orafarengeal Yutma Bozukluklarında Değerlendirme ve Terapi, Hanneke KALF, PhD,Assistant Professor, Yutma terapisi hakkında, Medipol Üniversitesi, Kurs
09-11 Ekim 2018 (Ulusal)Kekeleyen Çocukların Terapisinde Modifikasyon Yaklaşımı, Claudia Walther tarafından verilen eğitim,
İstanbul, Kurs

MESLEKİ KONGRELER
18 Eylül 2014, Otizm Farkındalık Semineri
12 Nisan 2015, Dünya Ses Günü Sempozyumu
17-20 Mayıs 2015, 8. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi
8 Mayıs 2015, 2. Ulusal Disleksi Kongresi
19-21 Mart 2016, 2. Beyin Gelişimi Sempozyumu/ Gelişimsel Çocuk Nörolojisi Derneği, Ankara
2 Nisan 2016, 3. Ulusal Otizm Günleri
12 Nisan 2016, Dünya Ses Günü Sempozyumu
3rd International Symposium on Brain and Cognitive Science, Yeditepe Üniversitesi
19-22 Mayıs 2016, 8. Uluslararası Kognitif Nörobilim Kongresi, Üsküdar Üniversitesi
4-5 Haziran 2016, 3. Uluslararası Disleksi Kongresi, Yeditepe Üniversitesi
13-16 Ekim 2016, 5. Ulusal Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Gazi Üniversitesi ve Türkiye Odyoloji & Konuşma & Ses Derneği
14 Mart 2017, Foniatri Semineri
2-3 Nisan 2017, Bilişsel Rehabilitasyonda Yeni Yaklaşımlar İstanbul Medipol Üniversitesi
10 Nisan 2017, Profesyonel Sesin Eğimin Korunması ve Tedavisi konulu Dünya Ses Günü Sempozyumu Üsküdar Üniversitesi & Ses Konuşma ve Yutma Bozuklukları Derneği
12-14 Nisan 2017, 5. Yutma Bozuklukları Kongresi Hacettepe Üniversitesi & Yutma Bozuklukları Araştırma Derneği
28-29 Nisan 2017, 9. Ulusal Larengoloji Kongresi Osmangazi Üniversitesi
11-13 Mayıs 2017, 9. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi İstanbul Medipol Üniversitesi
10 Haziran 2017, ''Disleksi Anlamak'' Sempozyumu
4 Nisan 2018, Kekemelik Terapisinde Güncel Durum: Teoriden Pratiğe Konuşmacı: Prof. Dr. Kurt Eggers, Thomas More Üniversitesi İstanbul Medipol Üniversitesi
10 Nisan 2018, Dünya Ses Günü Sempozyumu Üsküdar Üniversitesi & Ses Konuşma ve Yutma Bozuklukları Derneği
8 Mayıs 2018, VOCAL FONKSİYON EGZERSİZLERİNİN SAĞLIKLI SES PERFORMANSI ÜZERİNE ETKİSİ ( Lisans Bitirme Tezi)

BAĞLI OLUNAN DERNEKLER
Dil Konuşma Terapistleri Derneği (DKTD)
Ses Konuşma Yutma Bozuklukları Derneği (SKYBD)

Diclekent mahallesi 250 .sokak no :15, Kayapınar, Diyarbakır

Down Sendromu ve Dil Konuşma Terapisi

Fonolojik Bozukluk Terapisi

Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi

Umudum Dil Konuşma Gelişim Akademisi
BATIKENT MAHALLESİ 4206. Sokak No:28 Gap Anadolu Lisesi Karşısı Maşuk/ Karaköprü, Şanlıurfa

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Nakit, Banka Havalesi

Röportaj

Konum: Mehmet Hayri Mazlum Şahin Ses Terapisi

Mehmet hocam ile çok başarılı ses terapileri yaptık. Ses kalınlığından şikayetçiydim şuan çok daha güzel şarkı söyleyebiliyorum özgüvenim arttı herkese tavsiye ederim

Uzm. Dkt. Mehmet Hayri Mazlum Şahin

Yeni sesinizin hayatınıza şans getirmesi dileğiyle…

Konum: başka bir yer Diğer

Akıcılık bozukluğu olan oğlum için kendisine başvuru yaptık. Ve inanılmayacak kadar olumlu sonuçlar aldık. Şu an çok şükür gayet akıcı konuşuyor. Mehmet Mazlum Hayri hocaya gerçekten ne desem azdır.

Uzm. Dkt. Mehmet Hayri Mazlum Şahin

Azim ve kararlılık her zaman başarıya götürür tebrikler

L
Konum: Umudum Dil Konuşma Gelişim Akademisi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Mehmet hocama bir arkadaş tavsiyesi üzerine başvurdum. Ses teli felci sonucu konuşamıyordum. Kendisi ile geçirdiğimiz seanslar sonucunda sesimi geri kazandım şu an buraya sesimi kaydetmek isterdim, bunları yazarken çok mutlu oldum. Herkese tavsiye ediyorum.

Uzm. Dkt. Mehmet Hayri Mazlum Şahin

Sağlıklı iletişimler sağlıklı seslerle birlikte ilerler.

R
Konum: Umudum Dil Konuşma Gelişim Akademisi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Kızımın konuşma bozukluğu için gittik. Yanlış harfler 9 seans sonunda düzeltildi genelleme yapıyoruz. İşinin ehli olduğunu yönlendirme yapan doktorumuzdan duymuştuk, eğitimle de onayladık. İyki tanışmışız.

Tebrikler…

T
Konum: Umudum Dil Konuşma Gelişim Akademisi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

8 yaşındaki oğlumun bazı harfleri çıkartmaması üzerine araştırma yaparak Mehmet Hocamıza ulaştık. Hızlı bir değerlendirmeden sonra hemen başladık. Oğlum harfleri çıkaramadığı için arkadaşları arasında hep dalga konusu oluyordu. Mehmet hocam terapide yaptığı çalışmaları bize ev ödevi veriyordu bizde bunları evde tekrar ediyorduk. Çok şükür oğlum 5. ayın sonunda akranları ile olan iletişimi arttı anlaşıldığını gördük.Şanlıurfa da uzman Mehmet Hayri Mazlum Şahin.

Uzm. Dkt. Mehmet Hayri Mazlum Şahin

Oğlunuz artık daha güçlü.

Konum: Mehmet Hayri Mazlum Şahin Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

We reached out to Mazlum Şahin based on a reference. We applied because our child had a diagnosis that upset us, a speech and attention disorder. I definitely recommend him, he is very knowledgeable and has strong communication skills with children. We came from Toronto, Canada to visit our family. Before the holiday, we were communicating via phone calls, videos and messages and my teacher's tone of voice and speech made us feel incredibly comfortable. We received intensive therapies for 3 months from the day we arrived and we are currently in Toronto. We met with our family doctor here 2 days ago and he said that we no longer need to be afraid, the symptoms of autism have disappeared and the child is communicating very well. I wanted to write.

Uzm. Dkt. Mehmet Hayri Mazlum Şahin

Congratulations. We just showed you the way.

Konum: Umudum Dil Konuşma Gelişim Akademisi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Mehmet Hayri hocama 4. Sınıfa giden oğlumun konuşma bozukluğu için başvurduk. Daha önceden terapi almasına rağmen konuşurken akranlarından geride olduğunu farkettim. Bu problem düzelecek mi diye düşünürken tavsiye üzerine hocam ile telefonda görüştüm. Güleryüz ve bilgi birikimiyle çok kısa sürede çok güzel ilerlemeler kaydettik. Artık insanların içinde daha özgüvenli ve yüksek sesle konuşabiliyor.İyi ki denk gelmişiz…

Koçum mezun oldu.

Konum: Mehmet Hayri Mazlum Şahin Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Canım oğlum 2 buçuk yaşındaydı ve hiç kelimesi yoktu sadece anlamsız sesler çıkarıyordu. Çevremin bişey olmaz geç konuşur demesine aldırmadan hocamıza başvurdum 5 ay sonunda şu an kendimi ifade edebiliyor çok şükür. Mehmet Hocamın diline emeğine sağlık.

Erken tanı …..

Konum: Umudum Dil Konuşma Gelişim Akademisi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Almanya’dan tatile geldim 1 aylığına ordayken internetten araştırmalar üzerine Mazlum hocayı buldum. Pelteklik için başvurdum 3 seansta sorunumu çözdü. Böyle olacağını bilseydim yaşım 35 uzun zaman önce yapardım. Elinize sağlık hocam.

Uzm. Dkt. Mehmet Hayri Mazlum Şahin

Artık hayatınızı daha özgüvenli ve rahat geçirmeniz dileğiyle…

Konum: Umudum Dil Konuşma Gelişim Akademisi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Hocamın ilgi alakası ve bilgi paylaşımı ile oğlum ile çok güzel gelişmeler kaydettik hiç konuşmayan oğlum 5 seans kadar kısa bir sürede 2 kelimeli cümleler kullandı. Şuan devam etmekteyiz çok güzel ilerliyoruz burada paylaşmak istedim.

Uzm. Dkt. Mehmet Hayri Mazlum Şahin

Paşamız bir dokunuş istiyormuş. Başarıların devamını diliyorum.