se...
Merhabalar 01.06.2020 tarihinde Lomber dar kanal ve bel fıtığı ameliyatı oldum Dr. Mehmet Hüseyin Akgül çok iyi ilgilendi ameliyatım başarılı geçti. Benim gibi şikayeti olanlar hiç sorgulamadan emin ellerde olduğunu bilmelidir. Bende bel ve bacaklarda uyuşma ve yürüyememe sorunu vardı ameliyattan sonra bu şikayetlerden kurtuldum hocamın tavsiye ettiği önerilere uyarak sağlıklı bir yaşam sürdürüyorum. Dr. Mehmet Hüseyin Akgül hocama teşekkürlerimi iletiyorum.
he...i
bel fıtığından dolayı sol ayağıma yansıyan dayanılmaz ağrılarla doktora gittim.Allah mehmet beyi karşıma çıkardı. yürüyemiyordum.doktorum ameliyata karar verdi ve bel fıtığı ameliyatı oldum. sürünerek girdiğim hastaneden yürüyerek çıktım. ameliyattan sonra doktorumun söylediklerini harfiyen yerine getirdim.ameliyatın üzerinden 6 ay geçti ve ben çok sağlıklıyım. Mehmet bey e her zaman dua ediyorum Allah razı olsun bana hayatımı yeniden verdi. eğer bel fıtığı şikayetiniz varsa en doğru adreslerden biri sayın doktorumuz.
Mehmet Hüseyin Akgül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Hüseyin Akgül, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Mehmet Hüseyin Akgül adresi nerede?Mehmet Hüseyin Akgül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gökçek Mahallesi 250 Caddesi 2/A Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Hüseyin Akgül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Hüseyin Akgül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Hüseyin Akgül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Hüseyin Akgül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Hüseyin Akgül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Hüseyin Akgül hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Hüseyin Akgül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları