Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
he...i
Hocamın ellerinden öpüyorum, izmir ve ilçelerinde dolaşmadığım doktor kalmadı hiçbiri yardım etmedi hocam sağolsun en modern yöntemle müdahelemi yapacak fazla yorum yapmak istemiyorum ama doktorlar artık hastayı tedavi etmesi gerektiğini unutmuş maalesef hocamda yakında emekli olacak ve bir nesil tükenecek gibi geliyor bana
nu...z
Telefon numarası doğrulandı
Hocam yıllar önce bel fıtığı ile ilgili yaptığınız tedavi çok mükemmeldi.sağolun sayenizde herşey normale döndü.sizinle bir hastamda bulunan bel fıtığı tedavisi ile görüşmek istiyorum saygılarımla 05073403489
Mehmet İbrahim Yegül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet İbrahim Yegül, Algoloji.
Mehmet İbrahim Yegül adresi nerede?Mehmet İbrahim Yegül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kıbrıs Şehitleri Cad.No:140 Alsancak Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet İbrahim Yegül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet İbrahim Yegül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet İbrahim Yegül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet İbrahim Yegül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet İbrahim Yegül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet İbrahim Yegül hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet İbrahim Yegül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konak civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar