Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Köşk Mah. Prof. Dr. Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Kayseri
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Polikliniği
t.....
Sayın hocamın yapmış olduğu otoskleroz ameliyatından son derece memnun kaldık. İlgi alakası harikaydı. Sakin özverili ve sabırlı davranışının yanısıra bizleri ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası bilgilendirmesi harikaydı. Başarılarının devamını diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.
ta...r
Ben Geçmeyen Kulak Sorunum ile İlhan Hocama Başvurdum detaylı bir şekilde dinledi beni tesler yaptı ve ortak bir karar aldık uyutmadan kulağıma tüp taktı takip ediceğiz. Hocam Gerçekten İlgili ve Bilgili Bir Hekim Anlatmaya Gerek Yok Gidince Anlarsınız Zaten Takibine Girdim inşAllah Tamer Ben Selamlar
ö.....
İyiki hocama gitmişim kulağımdaki çınlama kalmayacak kadar azaldı kulaklarımdaki basınç azaldı süreç çok iyi gidiyor
ah....
Hocam dan allah razı olsun hayatımı kurtardınız Hocama uzun süredir orta kulakta geçmeyen enfeksiyon ve zarın delik olması nedeniyle bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim detaylı muayene sonrası ameliyat kararı aldık öncesinde çok doktora gittim ve kulağımda akıntidan dolayi sürekli antibiyotik kullanmak sorunda kalıyordum ve ameliyat için çok doktora gittim sonunda hocamı buldum geçen hafta hocama ameliyat oldum uzun süren bir ameliyat oldu emeğini hiç esirgemedi şuan kendimi çok şükür iyi hissediyorum haftaya kulağımın içindeki tampon çıkacak hocamdan çok memnun kaldım çok kaliteli mütevazı dürüst ve işini çok iyi yapan bir hekim ülkemiz için çok büyük bir kazanım bir kez allah yolunuzu açık etsin..
d....y
Eşimde Kulak kemiği kireçlenmesi (Otoskleroz) vardı. Bulunduğum şehirde bu alanda uzman doktor bulamadık. Bize en yakın büyükşehir olan Kayseri de arayış içine girdik ve Doç.Dr. Mehmet İlhan Şahin hocamızdan randevu alıp muayene olduk. Hocamız çok ilgili bize gerekli bilgileri verdi ve ameliyat kararı aldık. Eşimin ameliyatı çok başarılı geçti ameliyattan 1 hafta sonra işitmede belirgin iyileşme oldu. Tabiki hocamıza hala kontrollere gidiyoruz. Bu arada Hastane personellerinden de çok memnun kaldık. Hocamıza şükran ve saygılarımızı arz ediyoruz.
ad...
10 yılı aşkın bir süredir kulaklarımda aşırı çınlama ve işitme kaybı vardı. Kendisinden bir tanıdığım vasıtası ile haberdar. Raddevu aldım ve gittim. Mehmet İlhan Bey şikayetlerimi ve elimdeki 10 yılık testleri ve bilgisayarlı tomografileri inceledi. Kendisi de bir kaç test yaptırdı. Testleri anında inceledi. Rahatsızlığım hakkında detaylı bilgi verdi. Mehmet İlhan Bey halk arasında kireçlenme diye bilinen Otoskleroz olduğunu belirtti. Bu yönde tedaviye karar verdi.Tedaviye yönelik uygulanacak yöntemleri anlattı ve benim de tercihim doğrultusunda kemik çıkarma ve implant uygulama operasyonuna karar verdi. Çok ilgili bir hekim. Hastalar ile iletişimi çok iyi. İşinin ehli.
le...
3 senedrir Meniere hastasıyım Prof Dr Mehmet İlhan hocaya yeni ulasabildim. O kadar ilgili merhametli mütevazi ki çok memnunum
ga...e
Mehmet hocaya gelmeden 4 doktora gittim .6 aydir geçmeyen rahatsizliklarim artarak devam ediyordu hocam simdiye kadar hiç olmadigim detayli muayne yapdı ve burnumdan endoskopi yle sorunu nokta atışı yaparak buldu "reflü" ilaçlarımı kullaniyorum ve bütün tavsiyelerine uyuyorum şimdi çok daha iyim sayenizde hocam
Burun ameliyatı için kendisine gittik .Çok nazik, merhametli , ilgili bir hekim . Tedavi sürecinde gayet başarılı. Kendisinden Allah razı olsun .
Oğlumda geniz eti olduğu için gittik mehmet hocama daha önce ameliyat denmişti ancak kendisi tedavi ile devam edilmesini önerdi biz çok memnun kaldık oğluma yaklaşımı hastalığı izah etmesi çok çok ilgiliydi. işini gerçekten çok güzel ve severek yapan hastayı ve hasta yakınını rahatlatan biri Mehmet hoca. Başarılarınız daim olsun hocam
Mehmet İlhan Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet İlhan Şahin, Kulak Burun Boğaz. Size Mehmet İlhan Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu.
Mehmet İlhan Şahin adresi nerede?Mehmet İlhan Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Köşk Mah. Prof. Dr. Turhan Feyzioğlu Cad. No:42 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet İlhan Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet İlhan Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet İlhan Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet İlhan Şahin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet İlhan Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Mehmet İlhan Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet İlhan Şahin hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet İlhan Şahin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları