Fitoterapi Randevusu
Maltepe Mahallesi Eski Çırpıcı Yolu Sokak Merter İş Merkezi No:2 D:63 Zeytinburnu, İstanbul
Ozon Terapi Randevusu
Çene Dolgusu
Örümcek Yüz Germe
İple Yüz Germe
Mehmet İlteber Bahadır Muayenehanesi
Mezoterapi, Ozon Terapi, Fitoterapi alanlarında uzmanlık sertifikaları bulunan Dr. Mehmet İlteber Bahadır mesleki çalışmalarına şu an İstanbul'da bulunan özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.
ö....b
Çok yoğun olmamakla birlikte sedef hastasıyım doktorumun bilgilendirmeleri doğrultusunda bakım ve beslenmemi yaptım 6 ayda çok toparladım ama daha önümde iyileşmek için uzun bir zaman var .
Tavsiye üzerine doktor mehmet ilteber bahadırda iki yıl tedavi gördüm yaklaşık 6yıllık sedefimden kurtuldum herkese tavsiye ederim.
d....p
Hastalarıyla ilgilenen hekime teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Sedef yaralarini kortizon kullanmadan geçti ve artık çok daha rahatım.
p....e
Sedefe bağlı romatizma hastasıydım. Ağrılardan ayağa kalkamıyordum. Dr. Mehmet Bey'in tavsiyeleri ile hem sedeften hem romatizma ağrılarımdan inanılmaz bir şekilde kurtuldum. Yıllarca kortizonlu ilaçlarla kendime ne kadar zarar verdiğimi anlamak şimdi en büyük pişmanlığım. Kimse benim durumuma düşmesin. EN kısa zamanda bu çareye sarılsın.
r.....
Ozon terapi sayesinde bağışıklık sistemim duzelti. Teşekkür ederim
Hasta
Mrb mehmet beye romatait artrit rahatsizligim icin gittim ve ilk gittigim gune gore baya bir duzelme yasadim. Tedaviden once cok zor yururken ve kendi ihtiyaclarimi cok zor karsilarken tedaviden sonra bu sikayetlerim cok azaldi
15 Yıllık sedef hastasıyım. 2020 yılında doktor beye tedaviye geldim. 4 ayda neredeyse tüm yaralarım iyileşti. Yaklaşık 3 yıldır da artık cildim tertemiz. Kendisine Dr. Mehmet İlteber Bahadır'a teşekkür ediyorum. Çevremde bu hastalıkla mücadele eden herkese Dr. İlteber Bahadır'ı gönül rahatlığıyla öneriyorum.
10 Yıllık sedef hastasıyım. 2019 yılında doktor beye tedaviye geldim. 5 ayda neredeyse tüm yaralarım iyileşti. Yaklaşık 4 yıldır da artık cildim tertemiz. Kendisine Dr. Mehmet İlteber Bahadır'a ve ekibine teşekkür ediyorum.
d.....
14 Yaşında çocuğumda sedef hastalığı vardı. Arkadaşlarından okula herşeyden soğumuştu. Okula gitmiyor, evden dışarı oyun oynamaya dahi çıkmıyordu. Doktor beyin tedavisi ile çocuğum sanki yeniden doğdu. Herşey için sonzus teşekkür ediyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
y.....
Yıllarca vücudum yaralar içinde yaşadım. Dr. Mehmet İlteber sayesinde 3 yıldır sağlıklı bir şekilde sosyal yaşantımda hiç bir zorluk çekmeden cildim tertemiz yaşıyorum. Herşey için teşekkür ederim. Mutlaka tavsiye ediyorum.
Mehmet İlteber Bahadır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet İlteber Bahadır, Fitoterapi, Mezoterapi, Ozon Terapi. Size Mehmet İlteber Bahadır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ozon Tedavisi, Ozon Terapi Randevusu, Fitoterapi, Mezoterapi, Randevu, Pratisyen Randevusu, Fitoterapi Randevusu, Akciğer Hastalıklarında Ozon Terapi, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, Nöralterapi.
Mehmet İlteber Bahadır adresi nerede?Mehmet İlteber Bahadır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe Mahallesi Eski Çırpıcı Yolu Sokak Merter İş Merkezi No:2 D:63 Zeytinburnu İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet İlteber Bahadır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet İlteber Bahadır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet İlteber Bahadır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet İlteber Bahadır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet İlteber Bahadır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet İlteber Bahadır tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet İlteber Bahadır hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Mehmet İlteber Bahadır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.