Mezoterapi, Ozon Terapi, Fitoterapi alanlarında uzmanlık sertifikaları bulunan Dr. Mehmet İlteber Bahadır mesleki çalışmalarına şu an İstanbul'da bulunan özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.
Ozon Terapi
Romatizmal Hastalıklarda Ozon Tedavisi
Maltepe Mahallesi Eski Çırpıcı Yolu Sokak Merter İş Merkezi No:2 D:63 Zeytinburnu, İstanbul
Fitoterapi
Mezoterapi
Ozon Terapi
Romatizmal Hastalıklarda Ozon Tedavisi
Mehmet İlteber Bahadır Muayenehanesi
6 aydan beri burada tedavi görmekteyim doktor bey ve ekibi sayesinde çok güzel sonuçlar aldım artık tamamen iyileştim sadece bağırsak tedavi sürecime devam etmekteyiz ben çok memnun kaldım bu tür rahatsızlıkları olan herkesin doktor beyi tercih etmesini öneririm
Annem sedef hastasıydi ve iyileşmeye başladı buraya geldik mehmeh hocamızdan çok memnun kaldık hastalarıyla çokta güzel ilgileniyor Allah razı olsun
Mehmet Bey'in tedavisine 6 ay önce başladık.Oğlumun doğuştan gelen egzaması vardı.Yaralarimiz çok hafifledi,kaşıntısı yok denecek kadar az sürecimiz devam ediyor biz memnun kaldık.
Ankilozan spondilit hastasıyım tedaviye henüz başlayalı bir ay geçmiş olmasına rağmen tedavim çok iyi gidiyor ağrım kalmadı vermiş olduğu diyet gerçekten etkili tavsiye ettiği takviyeleri kullanıyorum. Doktor bey sayesinde bu hastalığı yeneceğime inanıyorum. Tedavi olmak isteyen tüm hastalara öneriyorum sabırla devam etmelisiniz.
İki yıldır romatizma rahatsızlığım vardı agridan neredeyse yürüyemiyordum artık doktor Bey’in verdiği takviyeler sayesinde sağlığıma kavuştum hem de kısa sürede kendisini gerçekten tavsiye ediyorum çok memnunum ağrılarım geçti hem de ilaç kullanmadan sadece takviye kullanarak
Senelerdir sedef ile uğraşıyorum. Buradaki tüm endişelerim tedavi sürecinde tamamen son buldu . Tamamen sağlıklı bir cilt bakımı ile ve en önemlisi diyetle beraber neredeyse tamamen iyileştim . Endişelerinizi kırıp sedef hastası olanlara öneriyorum. Kendinize tekrardan bir şans daha tanıyın. Aynı zamanda burada olan sizinle ilgilenen hemşirenizle beraber süreci ilerletiyorsunuz hepsi birbirinden iyi ve ilgili
yaklaşık 6 aydır sedef tedavisi görüyorum . Hem doktor bey hem asistan arkadaşların ilgisi çok yeterliydi. tedavinin en etkili olan diyete ve cilt bakımlarına uyduğunuz zaman iyileşemeyeceğiniz bir durum yok eğer sizde otoimmün kaynaklı bi hastalıkla uğraşıyorsanız güvenle buraya gelmelisiniz .
Yaklaşık bir yıldır egzama şikayetim vardı ne yaptıysam istediğim sonucu alamamıştım fakat doktor beyle tanıştıktan sonra ve tedavi uyguladıktan sonra kısa sürede çok güzel sonuçlar aldım biraz sabır ve özveri ile. gerçekten bu sorunu yaşayan herkese doktor beyi tavsiye ederim kortizonsuz bir tedaviydi. Ben memnun kaldım
Egzama rahatsızlığım için tedavi gördüm. Ortamın temizliği steriliği çok iyiydi. Asistanlar olsun hekim olsun ilgileri ve alakaları mükemmeldi. Sordugum bütün sorulara yanıt verdiler. Üstelik whatsapp üzerinden sordugum sorulara da dakik olarak cevap aldım. Gördüğüm tedaviden memnun kaldım neredeyse hiç egzemam kalmadı.
Kızımın saçındaki sedef için başvurduk bize önerdiği kremler ve diyet programı ile güzel sonuç aldık. Diğer çalışan arkadaşlar da çok ilgili bu süreçte
hep destek oldular
Mehmet İlteber Bahadır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet İlteber Bahadır, Fitoterapi, Mezoterapi, Ozon Terapi. Size Mehmet İlteber Bahadır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fitoterapi, Mezoterapi, Randevu, Ozon Terapi, Romatizmal Hastalıklarda Ozon Tedavisi.
Mehmet İlteber Bahadır adresi nerede?Mehmet İlteber Bahadır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe Mahallesi Eski Çırpıcı Yolu Sokak Merter İş Merkezi No:2 D:63 Zeytinburnu İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet İlteber Bahadır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet İlteber Bahadır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet İlteber Bahadır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet İlteber Bahadır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet İlteber Bahadır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet İlteber Bahadır tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet İlteber Bahadır hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Mehmet İlteber Bahadır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.