Op. Dr. Mehmet İrfan Külahçıoğlu

Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Perinatoloji daha fazla

Diyarbakır 1 adres

Özgeçmiş olarak 1983 yılında Diyarbakır da doğdum eğitimlerimi Diyarbakır Anadolu Lisesi ve Diyarbakır Fen Lisesi'nde tamamladım .2007 yılında İstanbul tıp fakültesinden mezun oldum .2012 yılında Dicle üniversitesinde kadın Doğum uzmanlığını tamamladım Diyarbakır kadın Doğum Hastanesi'nde çalıştıktan sonra İzmir Dokuz Eylül üniversitesinde 2019 yılında Perinatoloji Uzmanı oldum mecburi hizmetimi Diyarbakır Kadın Doğum Hastanesi'nde tamamladım. Diyarbakır'da özel muayenehanede Kadın Hastalıkları ve Doğum ve Perinatoloji uzmanı olarak çalışmaktayım.

Op.Dr Mehmet İrfan KÜLAHÇIOĞLU Kliniği
Diclekent mahallesi mastfıroş caddesi Four’s plaza kat 5no:10, Kayapınar, Diyarbakır

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Perinatoloji Randevusu

Randevu +31 daha fazla

3 Boyutlu USG

4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi

4 Boyutlu Ultrason

Perinatoloji Randevusu

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Op.Dr Mehmet İrfan KÜLAHÇIOĞLU Kliniği...daha fazla • Detaylı Ultrason daha az

20. haftada detaylı ultrason için Mehmet İrfan hocaya gittik. Her detayı aklımızda soru işareti bırakmayacak şekilde açıkladı. İlk andan itibaren bize karşı çok ilgili ve güleryüzlüydü. Ultrason esnasında da bebeği detaylı bir şekilde göstererek her detayı anlattı. İçimiz rahat bir şekilde ayrıldık.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Op.Dr Mehmet İrfan KÜLAHÇIOĞLU Kliniği...daha fazla • Perinatoloji Randevusu daha az

21.haftamızda ayrıntılı ultrason için doktor beye ulaştık. Kendisi gerek açıklamaları ile gerek üslubu ile işinin ehli bir hekimdi. Muayene sırasında gördüğü her şeyi bizimle paylaştı ve bebeğimizin gelişmeye devam eden bütün organlarını tek tek bize gösterip tüm detayları ile açıkladı. Muayene sırasında ismimle hitap etmesi ayrıca o güven ve içtenlik bağını güçlendirdi. Muayene sırasında aklımdaki diğer sorularımı da kendisine sorma imkanı buldum onları da ayrıntıları ile açıkladı. Bu süreci daha iyi devam ettirmek ve tamamlamak için ekstra tavsiyelerde bulundu. Sakinliği, kibarlığı ve içten tavırları ile tüm stres ve heyecanımızı alıp aklımızda hiçbir soru işareti kalmadan yanından ayrılmamızı sağladı.

Y
Telefon numarası doğrulandı

Araştırmalarım ve doktorumun yönlendirmesi üzerine Mehmet İrfan hocamıza detaylı ultrason için muayene geldik. Kendisinden çok memnun kaldık. Detaylı incelemesi en ince ayrıntısına kadar herşeyi ilmek ilmek anlatması bizi aydınlatması çok hoşumuza gitti.Herkese seve seve tavsiye ederim

Telefon numarası doğrulandı

İrfan hocaya ayrıntılı ultrason için gittik öncesinde başka doktora gitmiştik. Önceden gittiğimiz doktorun ölçümlerinin çoğu yanlıştı. İrfan hoca ayrıntılı baktı ve endişelenecek durumun olmadığını söyledi. İçiniz rahat gidebilirsiniz.

Randevu doğrulandı
• Konum: Op.Dr Mehmet İrfan KÜLAHÇIOĞLU Kliniği...daha fazla • 4 Boyutlu Ultrason daha az

21 haftalık hamileliğimde detaylı ultrason için gittim .Gerek hijyen konusunda gerek güler yüzlü oluşlarıyla çok memnun kaldım . İrfan beyde alanında uzman oluşuyla birlikte anne adaylarını bebeğiyle bağ kurması açısından o kadar ayrıntılı bilgiler verip bebeğim hakkında a dan z ye bilgi sahibi olmamı sağladı aklımdaki tüm sorulara cevap verdi . Güzel bir muayene süreciydi

Telefon numarası doğrulandı

Ayrıntılı ultrason için 22. haftada ziyaret ettik. Randevu sonunda ultrason notlarının yazıldığı detaylı raporu verdi. Doktor bey çok ilgiliydi her şeyi tek tek açıkladı.

R
Telefon numarası doğrulandı

Detaylı ultrasona gittik, Çok iyi bir şekilde bizleri aydınlattı. İlgisi ve alakası Çok iyiydi.

Telefon numarası doğrulandı

12. Hafta gebelik sürecinde görüş almak üzere İrfan hocamıza başvurduk. Kendileri çok donanımlı olup, bizimle olan iletişimi çok iyiydi. Hasta için her zaman anlaşılır ve net ifadeler daha önemlidir. İrfan hocamız da bunu özenle yapıyor. Biz çok memnun bir şekilde ayrıldık.

Telefon numarası doğrulandı

Bingöl'den hafif riskli gebelik için gelmiştik. Tüm tecrübesiyle bizi rahatlattı. Çok tecrübeli ve ilgili bir hoca.

Telefon numarası doğrulandı

Detaylı ultrason için muayeneyi ziyaret ettim ve gerekli olan tüm bilgilendirmeler yapıldı. Muayene süresince merak ettiğim tüm soruların yanıtını yeterli düzeyde aldım. Yalnızca bebeğin ultrasyon görüntülerini çıktı olarak vermeleri daha iyi olabilirdi.