a....l
Pozitif ve sempatik kişiliği ile insanı rahatlatan yapıya sahip. Hastaneden taburcu olurken dayanamamış kendisine sarılmıştım. Hastaya ilgisi ve bilgisi insanı tatmin ediyor. Sağ olsun var olsun...
Mehmet Işıntaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Işıntaş, Psikiyatri.
Mehmet Işıntaş adresi nerede?Mehmet Işıntaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Cad. Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Işıntaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Işıntaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Işıntaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Işıntaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Işıntaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Işıntaş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Işıntaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Diyarbakır Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Diyarbakır Majör Depresif Bozukluk