mu...i
Mehmet bey; hastası ile çok ilgili güven verici güler yüzlü sıcak kanlı bir doktor. Hastasını gerçekten dinliyor ve ona yaşamının değerli olduğunu hissettiriyor. Sevecen tutmuyla hastalik piskolojisini atmaniza yardimci oluyor pozitif yaklasimi sayesinde iyi hissediyorsunuz doktorluk kimligine soyliycek zaten sozum yok. Mükemmel bir doktor. Sayın hocamıza teşekkürler..
be...z
teşekkürler mehmet bey sizi 1999 da tanıdım harika bir insan ve uzman bir doktorsunuz size tekrar teşekkür ederim elleriniz dert görmesin bu gün inşallah tekrar görüşmek üzere
me...z
HARIKA BIR DOKTOR HASTAYA BUKADAR KALITELI HOSGORUYLE YAKLASAN BIR DOKTOR DAHA GORMEDIM GUNES TIP BOYLEBIR DOKTORU BUNYESINDE BARINDIRDIGI ICIN COK SANSLI
sü...u
Menmet Bey tasadüfen gittigim bir dr.teretdütlerim ve korkularım vardı biran önce,olduğunca cabuk birşekilde sorunumdan kurtulmak istiyordum.ilk muaynemden sonra benim için en doğru tedavinin nasıl olması gerektigini acıklayarak anlattı ve doktorumun uygun gördüğü tedaviye başladık.. şimdimi..şimdi ise çok rahatım tedavim sürüyorr ve ben doktoruma inanıyor güveniyorum biliyorum ki benim için en iyi olanı yapıyor.teşekkür ederim mehmet bey iyiki sizi tanıdım.....
be...z
MEHMET BEY ÇOK MÜKEMMEL BİR İNSANDIR.GEREK İNSANİ OLARAK GEREKSE DOKTOR OLARAK ÇOK İNANDIĞIM , ÇOK GÜVENDİĞİM VE TAKDİR ETTİĞİM ENDER KİŞİDİR.ŞAHSEN DÜZCEDE DOKTORLARA OLAN İNANCIMI YİTİRMİŞKEN BİR ARKADAŞIMIN TAVSİYESİYLE KENDİSİYLE TANIŞTIM.YILLARDIR ÇOK MEMNUNUM.KENDİ BRANŞI DIŞINDA BİR DOKTORA İHTİYAÇ DUYDUĞUMDADA TEREDDÜTSÜZ DANIŞTIĞIM BANA YOL GÖSTEREN KİŞİDİR.KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.
Mehmet Kaçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Kaçar, Genel Cerrahi.
Mehmet Kaçar adresi nerede?Mehmet Kaçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- M.Akif Cad.Ömerseyfettin Sok.No:16 Kültür Mah. Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Kaçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Kaçar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Kaçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Kaçar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Kaçar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Kaçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mehmet Kaçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.