yi...)
Doktor beye yeniden teşekkür etmek istedim. Aslında tüm doktorlara tşk ediyorum. Günümüzde öldürülen doktor sayısı çok maalesef. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Güler yüzlü olduğu için ve sadece işiyle ilgilendiği için kendisine ayrıca tşk ediyorum. Annesi onu böyle yetiştirdiği için annesinin de ellerinden öpüyorum... Saygılar...
bi...)
Hastalarına karşı çok anlayışlı, nazik tavırlı ve güleryüzlü bir hekim. Başarılarının devamını diliyorum ve kendisine çok teşekkür ediyorum..
Mehmet Kaçıra isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Kaçıra, Pratisyen.
Mehmet Kaçıra adresi nerede?Mehmet Kaçıra şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Kaçıra isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Kaçıra online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Kaçıra isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Kaçıra bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Kaçıra ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Kaçıra hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Kaçıra hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Van bölgesinde SGK kabul eden Pratisyen Hekimler
Van bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Van bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Van bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Van bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Van bölgesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları kabul eden Pratisyen Hekimler
Van bölgesinde Vakıfbank Mensupları kabul eden Pratisyen Hekimler
Van bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler