Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van
Abdominal Laparoskopi
Endoskopi
Endoskopik Cerrahi
Endovasküler Embolizasyon
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Fundoplikasyon
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
İşaretleme Yöntemi
ah...1
Mide kanseri olan babamızın ameliyatını gerçekleştirdi çok memnun kaldık tam bir cerrah ilgisi güler yüzü hastayla olan ilişkisi verdiği morel bizi ayakta tutu şimdi şükürler olsun babamız çok iyi allah ondan razı olsun
le...n
arkadaşım apandisit ameliyatı oldu 2 günde taburcu olduk.kapalı ozel amelıyat yaptı.hastalarıyla cok ılgılı ve hastanede en cok hastası olan cerrah.taburcu olduktan sonrada cok ılgılendı bızımle bır dahahastam olursa kesınlıkle bır cerrah olarak bu doktordan başkasına güvenmem.hemsırelerde kendısını cok sevıyor.herkesle cok ıyı anlaşıyor.herkese tavsıye ederım.van gıbı bır yerde boyle doktor olması buyuk sans.cok ıyı doktor...
Mehmet Kadir Bartın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Kadir Bartın, Genel Cerrahi. Size Mehmet Kadir Bartın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Laparoskopik Reflü Ameliyatı, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Tüp Mide Ameliyatı, Laserasyon Onarımı, Sinir Monitörizasyonu, Jackson Pratt Dren, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Anoskopi, Meme MR'ı.
Mehmet Kadir Bartın adresi nerede?Mehmet Kadir Bartın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Kadir Bartın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Kadir Bartın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Kadir Bartın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Kadir Bartın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Kadir Bartın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Kadir Bartın hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Kadir Bartın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Van bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Van bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Van bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Van bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Van bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Van bölgesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Van bölgesinde Vakıfbank Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar