Zeytinlik Mahallesi Fişekhane Caddesi No:46 D:2, Bakırköy
mi...r
Yaklaşık 1,5 sene önce doktor beye ameliyat olmuştum. Alt çenemde eğrilik vardı tel kullanıyordum ama ameliyatsız düzelmedi. Ameliyattan çok korkuyor olmama rağmen doktor bey beni çok aydınlattı ve sorunsuz ameliyat yaşadım. Sonradan araştırdığıma göre gerçekten çok iyi bir doktoruma. İmkanı olan herkese tavsiye ediyorum.
mi...r
Dentistanbul Bakırköy şubesinden doktor bey tarafından tedavi edildim ve çok memnun kaldım. Daha önce diş hekimi olduğunu düşündüğüm kişiler tarafından tedavi edilmiş ve açıkçası kandırılmısım, üstelik bi sürüde para ödemiştim. Oysaki yapilan tüm implantlarım 1 sene sonra problem çıkarttı çene cerrahı olmayan diş hekimlerine güvendiğim için çok pişmanım neysesi bir yakınım kağan beyi tavsiye etti. Doktor kağan bey tüm kibarlığı ile benimle ilgilendi tek tek tedavi aşamalarını anlattı. Tedavim sonlandı ve şimdi çok rahat kullanıyorum doktor bey ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim.
Mehmet Kağan Değerliyurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Kağan Değerliyurt, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi.
Mehmet Kağan Değerliyurt adresi nerede?Mehmet Kağan Değerliyurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeytinlik Mahallesi Fişekhane Caddesi No:46 D:2 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Kağan Değerliyurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Kağan Değerliyurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Kağan Değerliyurt hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Kağan Değerliyurt ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Kağan Değerliyurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Kağan Değerliyurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Kağan Değerliyurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Kağan Değerliyurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Kağan Değerliyurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Kadıköy Ağız Diş Ve Çene Cerrahları