Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Epilepsi Testi
Esd (Sedimantasyon)
MRI Değerlendirme
Medline Adana Hastanesi
1986 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Nöroloji Uzmanı olarak uzmanlık belgesini almıştır.
a....a
İlgi alakası çok iyiydi. Yakın zamanda epilepsi nöbeti geçirdim. Tahlil ve sonuçlara göre ilerliyor. İşinde gerçekten uzman bir doktor.
s....
Ablamın yıllar önce sinirsel durumlarından dolayı tanıştık Sabri ve kurduğu cümlelerin ablamın uzerindeki etkisi mükemmeldi ablam çok iyi şu an sonra anneminde doktoru oldu Allah razı olsun aile doktorumuz o bizim iyiki var ....
cu...
Mehmet hocama pozitif yaklaşımından, ilgisinden, bilgisinden, hastalığım boyunca beni rahatlatan konuşmalarından dolayı cok tesekkur ediyorum. Beyin ameliyati oncesi surecte ve sonrasında yasadigim pıhtı atma sıkıntımda hocam sayesinde sifa buldum.Allah kendisinden razı olsun
Yıllardır doktorumuz, annemin babamın ve benim doktorum yani aile doktorumuz. Ben babamın ilk rahatsızlığında tercih ettim, babam önce Allah'ın sayesinde sonra Mehmet Bey sayesinde iyi oldu, şu an yıllardır annemin doktoru. Annem sürekli kendisinin gözetimi altında. Annemin beyin merkezinde tıkanıklık vardı bunun tedavisinde annemin doktoru benim de baş dönmemden dolayı doktorum oldu. Benim de tedavilerim devam etmekte, ben de 2 aydır hastasıyım, kontrollerim devam ediyor ve şu an bugün bile benim memnun kaldığımı duyunca kendilerinin hastası oldu.
Annemin felç geçirmesinden dolayı yutma ozelligini yitirmesiyle hastaneye yatırdık uyguladığı tedavi yöntemiyle daha iyi olmasını sağladı çok teşekkür ederiz.
z.....
Annem 2007 yılında hastalanınca acile götürdük, sgk doktoruydu o zaman nöbetçi doktordu. Tansiyonu ve şekeri yükselmişti annemin biz öldü zannetik ama Mehmet hoca annemi gözetim altına aldı, hastaneye yatırdı annemi. Sonrasında annem de diz protez ameliyatı oldu, 6 ay arayla farklı bir doktora. Annem sürekli yaşlılığa bağlı düşmeleri oluştu en sonda annem tuvalete giderken düştü kafasını çarptı ve bunun sonucunda Hehmet hocayı bildiğim için getirdik oraya. Muayene oldu, 1 hafta sonrasında kontrol etti anneme alzheimer teşhisi koydu ve bir psikolog gibi annemle konuştu çok güzel ilgilendi annemin hala düzenli olarak kontrollerini gerçekleştiriyor, mükemmel bir doktor.
o.....
İyi bir doktor ve hoca olduğunu öğrendik ve gittik. Tedavisinden çok memnunuz. Eşimin beynine pıhtı atmıştı, bunun tedavisini gerçekleştiriyoruz. Tedavimiz devam etmekte çok memnunuz.
z....y
Yıllardır Mehmet Beyin takip ettiği bir hastayım. Her muayeneden sonra sözel olarak teşekkür ediyor ve iyi günler diliyorum. Bu sayfayı yeni keşfettim ve doktoruma buradan da teşekkür edebilmek beni mutlu etti. Sayın doktorum kapınızda her zaman bulunan çok hasta sayısına rağmen hiç bir şeyi atlamadan her hasta ile ayrı ayrı ilgilendiğiniz, doğru teşhisiniz ve duyarlılığınız için herkes adına teşekkür ederim.
os...n
hocam 3 yıldır hastalıgım var çok doktor gezdim hastalıgın teşhisini koyamadılar. sizinle özel olarak konusabilme gibi bi imkanım var mı ?? var sa nasıl konusabilirm :?
ya...h
tesadüfen seçtiğim bi doktordu...ama arasam istesem bulamazdım...nörolojik sıkıntım var ve anlayışlı doktora ihtiyacım vardı....böylesine ilgili alakalı doktor başka bölümünüzde varmı bilmiyorum...gerekli şekilde muayenimi ve yönlendirmelerimi yaptı.ben işind bşarılar diliyorum...inşallah ogünkü anlayışlı davranışları anlık değildir...kendisine teşekkür ediyorum....
Mehmet Kahya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Kahya, Nöroloji. Size Mehmet Kahya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, EEG (Elektroensefalografi), EMG, MRI Değerlendirme, Epilepsi Tedavisi, Botoks, Elektromiyografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Epilepsi Testi, Esd (Sedimantasyon).
Mehmet Kahya adresi nerede?Mehmet Kahya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Belediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Kahya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Kahya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Kahya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Kahya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Kahya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Kahya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Kahya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Kahya hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Mehmet Kahya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çukurova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar
Çukurova bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Nörologlar